Rămâi conectat

Politică Administrație

Noi proteste împotriva amnistiei şi graţierii, au fost anunţate pentru duminică după-masa în mai multe oraşe din ţară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

protestNoi proteste împotriva amnistiei şi graţierii au fost  anunţate pentru duminică  după-masa,pe Facebook, în mai multe oraşe ale ţării: Bucureşti , Cluj, Piteşti,  Piatra Neamţ, Baia Mare, Suceava,  Satu Mare,  Braşov, Iaşi, Constanţa, Craiova, Bacău, Sibiu, Ploieşti, Arad, Timişoara, Oradea, Alba Iulia şi Galaţi.

Mii de oameni din toată ţara au ieşit în stradă împotriva legii grațierii și amnistiei şi zilele trecute. Şi la Alba Iulia un grup de 7 persoane s-a  adunat vineri seara la Monumentul Eroilor de pe Bulevardul Transilvaniei şi au organizat un protest împotriva Legii graţierii.

Proiectul OUG promovat de Ministerul Justiţiei prevede graţierea integrală a pedepselor de până la 5 ani precum şi jumătate din pedeapsa femeilor gravide, a celor care au în întreţinere copii sub cinci ani, a celor cu vârste de peste 60 de ani, precum şi a celor cu boli incurabile în faze terminale.

Prevederile nu se aplică recidiviştilor, nici celor care s-au sustras executării pedepsei şi nici celor care comit infracţiuni după data de 18 ianuarie 2017.

Proiectul prevede că OUG intră în vigoare în 18 februarie 2017.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului USR Poiana Vadului are deosebita plăcere de a vă prezenta candidatul pentru funcția de primar, domnul Dragomir Avram. Cu o experiență de peste 20 de ani în serviciul comunității, atât ca poștaș, cât și ca viceprimar, Dragomir […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea