Rămâi conectat

Politică Administrație

Noi NU VOTĂM „PREŞEDINŢI”! România are REGE!! Filiala Alba, la cel de-al doilea congres al ANRM, desfăşurat la Buşteni

Ziarul Unirea

Publicat

în

anrm albaÎntr-un spirit de înaltă ţinută patriotică, într-un romanism care a emoţionat profund în multe momente auditoriul, în perioada 26-28 septembrie 2014, la Buşteni, s-a desfăşurat al doilea congres al Asociaţiei Alianţa Naţională Pentru Restaurarea Monarhiei. Doamna Marilena Rotaru, cunoscuta realizatoare a emisiunii Ora Regelui, care se difuzează în fiecare sâmbătă la ora 13.00 pe TVR 2 şi copreşedinte al asociaţiei, a condus toate întâlnirile care s-au desfăşurat pe parcursul a 3 zile.

În prezenţa a peste 200 de delegaţi din toată ţara, Filiala Alba a fost recunoscută ca fiind una din primele 3 filiale ale ţării ca şi număr de membri, cât şi a consistenţei manifestărilor organizate pe parcursul unui an, iar ca urmare a acestui fapt a primit un post de vice-preşedinte în comitetul naţional, în persoana d-lui ing. Radu Urcan. Cei 4 copreşedinţi albaiulieni, Radu Călin, Cristian Gruita, Mircea Trifu şi profesorul Nicolae Afrapt au fost însoţiţi de aproximativ 20 de colegi din tot judeţul, cât şi de preşedinţii filialelor Blaj şi Cugir, respectiv Marcel Filip şi Liviu Voiculeanu.

A fost ascultat cu mare emoţie mesajul copreşedintelui din Aiud,  al d-lui Radu Călin, căruia ANRM Alba îi doreşte  pe această cale însănătoşire grabnică. Cel mai înălţător moment a fost în ultima zi a congresului, când a fost adusă la cunoştinţa celor prezenţi înfiinţarea Consiliului de Onoare al ANRM şi au fost enumerate personalităţile de marcă ce s-au alăturat lui. Începând cu D-na Doina Cornea, actorii Dorel Vişan, Carmen Tănase, Victor Rebenciuc şi multe alte personalităţi de marca ale României din mediul cultural, medical sau ştiinţific fac acum parte din acest consiliu.

Lucrările congresului s-au încheiat prin desfăşurarea unui drapel de circa 100 de metri în centrul oraşului Sinaia, de unde ANRM-iştii au tranşat şi problema alegerilor prezidenţiale cu toţii afirmând la unison…NOI NU VOTĂM PREŞEDINŢI. România are REGE!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea