Rămâi conectat

Economie

Noaptea Lungă a Industriei, în 11 mai, la Star Assembly Sebeș și Star Transmission Cugir

Dragoş Suciu

Publicat

în

O nouă ediţie a evenimentului #NoapteaLungăAIndustriei va avea loc pe 11 mai 2017 în cadrul Star Assembly Sebeș și Star Transmission Cugir, cele două subsidiare ale grupului germna Daimler în România.

”Îți deschidem porțile către universul automotive! Pune-ți rotiţele în mișcare și vino să ne cunoști, să vezi cum se desfășoară activitățile noastre și să descoperi ce surprize ţi-am pregătit.

Despre eveniment:

Noaptea Lungă a Industriei este deja o tradiţie în cadrul STC/STA şi transformă obişnuita zi a Porţilor Deschise într-o seară plină de activităţi în care toţi cei pasionaţi de domeniul automotive sunt invitaţi să ne treacă pragul.
În 2016 am primit peste 2000 de vizitatori, care, pe parcursul evenimentului au făcut tururi în zonele de producție şi au participat la workshop-uri, completând peste 800 de chestionare și 300 de CV-uri”, se arată într-un eveniment creat pe Facebook.

În ediția 2017 reprezentanții grupului german Daimler așteaptă participanții în număr cât mai mare, începând cu ora 17.00, pentru a vă dezvălui motivele care fac din Star Transmission şi Star Assembly două companii de top, potrivit sursei citate.

Programul complet va fi afişat in curând.

Pe parcursul anului 2016, Star Transmission şi Star Assembly au investit în fabricile din Cugir și Sebeș circa 150 de milioane de euro, obținând o cifră de afaceri de circa 410 milioane de euro, potrivit datelor preliminarii, creșterea fiind vizibilă față de 2015.

Citește și Alba – județul Mercedes: Afacerile Daimler în România au ajuns la 410 milioane de euro în 2016 după investiții masive la Sebeș și Cugir

Citește și Daimler a investit 36 de milioane de euro într-o nouă unitate de producție, la Cugir 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Coduri de reduceri pentru haine fitness – economisește fără a compromite stilul (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Să îmbrățișăm un stil de viață activ nu înseamnă doar să ne menținem corpul în formă, ci și să ne îngrijim sănătatea mintală și fizică în moduri care ne încântă. Știu că și pe tine te preocupă să găsești echipamentele potrivite pentru activitățile sportive, dar te asigur că poți face acest lucru fără să-ți golești […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea