Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Nicoleta Coșarcă, singurul candidat înscris la concursul pentru conducerea Spitalului din Alba Iulia, cu toate că postul e bine plătit

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Nicoleta Coșarcă este singurul candidat înscris la concursul pentru conducerea Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia, cu toate că postul e bine plătit, iar la concursul pentru funcția de manager al Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud nu s-a înscris niciun candidat.

Nicoleta Cosarca01Postul de manager al Spitalului din Alba Iulia nu a fost, se pare, râvnit de alte persoane, cu toate că salariul este mare. Ec. Nicoleta Coșarcă, actualul manager, a câștigat, în 2015, din această funcție, potrivit declarației de avere 85.917 de lei net, adică 7.159 de lei pe lună.

Contactat de ziarulunirea.ro, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, instituție în subordinea căreia se află spitalul, a declarat că și-ar fi dorit să fie mai mulți candidați înscriși.

Concursul a fost deschis și celor care nu au finalizat un curs de management sanitar, însă făceau dovada că sunt înscriși la un astfel de curs, această condiție fiind eliminată, a anunțat consilierul județean Corneliu Mureșan, la sfârșitul anului.

Citește și VIDEO. Consilierul județean Corneliu Mureșan, despre concursul de manager la Spitalul din Alba Iulia: Există voci care spun că este oarecum dedicat Nicoletei Coșarcă

Citește și PRECIZARE: Concursul pentru manager al Spitalului Judeţean Alba este deschis şi celor care nu au finalizat cursul de management sanitar – anunță consilierul județean PSD Corneliu Mureșan

Înscrierile s-au putut face până în 10 ianuarie la ora 16.00, iar testul grilă se va organiza în 20 ianuarie 2017.

Susținerea proiectului de management se va organiza în maximum cinci zile lucrătoare de la proba scrisă, iar după alte cinci zile va avea loc interviul, potrivit informațiilor publicate pe site-ul spitalului din Alba Iulia.

Nicoleta Coșarcă se află la al doilea mandat, după ce în 2011 a câștigat prima dată concursul pentru acest post.

În februarie 2014 a fost reconfirmată în funcție după prezentarea unui plan de management.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea