Rămâi conectat

Politică Administrație

Nicio schimbare în conducerea Spitalului Județean din Alba Iulia: Diana Mârza și Maria Onețiu au obținut un nou mandat

Dragoş Suciu

Publicat

în

Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia rămâne neschimbată după concursurile din ultimele luni. Diana Mârza și Monica Onețiu au fost declarate admise la concursurile pentru director financiar contabil, respectiv director de îngrijiri, rezultatele fiind publicate, luni, pe site-ul Spitalului din Alba Iulia.

Deși funcțiile din conducerea Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia sunt bine plătite, niciun candidat, în afara celor care le ocupau deja, nu s-a înscris.

Mediul radiolog Dan Crainic a fost primul care a susținut un nou examen, în noiembrie 2016, pentru funcția de director medical, pe care o ocupă din 1 aprilie 2013. El a fost declarat admis, obținând media 9,60. Potrivit declarației de avere, Dan Crainic a câștigat în 2015 de la Spitalul din Alba Iulia suma de 120.814 de lei, adică 10.067 de lei lunar.

Nicoleta Coșarcă a obținut, la concursul pentru funcția de manager de la sfârșitul lunii ianuarie, media 9.00, acesta fiind al treilea ei mandat la conducerea Spitalului din Alba Iulia. Ec. Nicoleta Coșarcă a câștigat, în 2015, din funcția de manager, potrivit declarației de avere 85.917 de lei net, adică 7.159 de lei pe lună.

Diana Mârza a obținut un nou mandat pentru funcția de director financiar contabil după ce a obținut media 9,15, respectiv 9,25 la proba scrisă, 8,48 la susținerea proiectului de specialitate și 9,71 la interviul de selecție. Declarația ei de avere pe anul 2016 nu figurează pe site-ul spitalului, însă potrivit celei din 2015, ea a câștigat de la spital 92.787 de lei, respectiv 7,732 de lei pe lună.

La rândul ei, Maria Onețiu a fost admisă la concursul pentru funcția  de director de îngrijiri, după ce a obținut media 9,02, respectiv 9 la proba scrisă, 8,43 la susținerea proiectului de specialitate și 9,62 la interviul de selecție. Ea a câștigat în 2015 suma de 46.948 de lei net, având astfel un salariu de 3.912 pe lună de la Spitalul Județean.

Astfel, conducerea spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia rămâne aceeași în următorii ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea