Rămâi conectat

Sport

Neluţu Popa, oficial în fruntea Centrului de copii şi juniori al Unirii Alba Iulia! „Alb-negrii” renunţă la a înscrie echipă în Liga a 5-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând de azi, antrenorul Neluţu Popa a revenit în Cetatea Marii Uniri, după şase ani, ca şi antrenor al Centrului de copii şi juniori al Unirii Alba Iulia. Golgheterul all-time al formaţiei fanion a judeţului Alba, cel care i-a descoperit, printre alţii pe Gicu Grozav, Ciprian Selagea şi Alexandru Giurgiu, este văzut drept persoana potrivită pentru relansarea şi consolidarea sectorului juvenil al „alb-negrilor”. După ce Gicu Grozav şi Mihai Oancea au anunţat că se vor implica financiar la divizionara terţă, prima decizie a fost readucerea lui Neluţu Popa (57 de ani) în curtea Unirii Alba Iulia.

*Lucrează cu fotbaliştii

Organigrama în planul activităţii fotbalistice la copii şi juniori cuprinde numele lui Ciprian Selagea, Alexandru Giurgiu, Ionuţ Grozav – toţi trei jucători activi sub comanda lui Adorian Himcinschi, Gică Bran şi Raul Unchiaş. În acest context, să precizăm că Unirea Alba Iulia a decis să nu mai înscrie echipă în Liga a V-a, deşi varianta era vehiculată în această perioadă, în intenţia de a renunţa la participarea junirlor Under 19 în competiţiile organizate de FRF. În consecinţă, nici antrenorul Ştefan Fogoroşi nu va mai ajunge, în viitorul apropiat, la Unirea Alba Iulia.

*Un fundaş şi negocieri cu Industria

După rezolvarea cazului „Ionuţ Grozav”, uniriştii mai caută un apărător central, pentru a cristaliza, în linii mari, efectivul cu care se va aborda viitoarea stagiune, continuându-se discuţiile pentru înregimentarea fundaşului Alexandru Man (Industria Galda). Cum în avanposturi uniriştii s-au întărit considerabil prin revenirile lui Lăsconi şi An. David, concretizarea achiziţionării atacantului Romică David (Industria Galda de Jos) are tot mai puţine şanse de reuşită.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea