Rămâi conectat

Sport

Naţional Sebiş – Metalurgistul Cugir, ultimele speranţe pentru promovare | Performanţa, meci acasă astăzi, cu „lanterna roşie”, Industria Galda – deplasare la Oşorhei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir - National Sebis 33În această rundă a Ligii a 3-a, trio-ul combatantelor din Alba evoluează astăzi, de la ora 18.00, cel mai încins joc anunţându-se cel de la Sebiş, unde echipa de sub Drăgana este obligată să învingă pentru a mai spera la promovarea în eşalonul superior.

*Naţional Sebiş (locul 4, 43 de puncte) – Metalurgistul Cugir (locul 3, 48 de puncte). În cele două deplasări la Sebiş, acum două ediţii de campionat, Metalurgistul Cugir nu a cunoscut gustul înfrângerii, înregistrând o victorie 2-1, în sezonul regulat şi o remiză, 2-2, în playoff, însă acum “roş-albaştrii” trebuie să învingă pentru a nu pierde trena liderului ASU Poli, aflat la 4 puncte în faţă. “Întâlnim una dintre echipele de calitate ale seriei, dar sunt încrezător. Pentru a ne mai gândi la promovare, este limpede că nu ne mai permitem să pierdem puncte. Ştim ce avem de făcut şi trebuie să învinge în acest meci extrem de greu”, a spus Călin Moldovan, antrenorul oaspeţilor. “Promovarea nu mai depinde numai de noi. Trebuie să învingem în fiecare meci şi să aşteptăm ca ASU Poli să facă paşi greşiţi”,  a declarat antrenorul Cugirului, care va fi în premieră, în carieră, ca şi adversar, jucător sau antrenor, la Sebiş. “Sunt încrezător înaintea acestui joc dificil, mergem la Sebiş cu gândul să câştigăm. Acum câteva runde Naţional ne-a ajutat indirect învingând ASU Poli, dar noi n-am ştiut să profităm. Se înfruntă două dintre formaţiile care domină Seria a 4-a, adversarul fiind ca şi nume şi valoare între grupările puternice ale sezonului. Sebişul este mult diferit faţă de tur, iar în partea a doua a campionatului a fost o echipă cu două feţe. Cu Neaga pe bancă n-a reuşit să confirme aşteptările, iar acum şi-a revenit şi a început să lege victoriile, exceptând jocul de la Cisnădie, pe care l-a abordat cu o formulă fără mulţi titulari. Naţional are fotbalişti extrem de valoroşi precum Velici, Avramescu, Keita, dar nu este de nebătut. Dacă suntem noi, la nivelul aşteptat, putem să ne atingem scopul”, a concluzionat Moldovan. Revine Şuteu, dar atacantul Ionuţ Radu nu este sigur că va evolua împotriva fostei sale formaţii, masivul vârf acuzând iar probleme de sănătate.

Industria Galda de Jos-CS Osorhei43*Performanţa Ighiu (locul doi, 50 de puncte) – Millenium Giarmata (locul 15, 15 puncte). Zdruncinaţi serios după dezastrul din derby-ul cu ASU Poli Timişoara, elevii lui Himcinschi au o misiune uşoară în compania “lanternei roşii”, meciul fiind programat astăzi, pe “Cetate”, iar victoria este obligatorie pentru ighieni. “Trebuie să dovedim că eşecul drastic din derby a fost un accident şi să dovedim că ne-am revenit rapid. Deşi întâlnim ultima clasată, meciul nu este câştigat dinainte, Millenium a reuşit o serie de rezultate surprinzătoare în retur”, a declarat Adorian Himcinschi, ce nu se poate baza pe Negură, nerefăcut.

*CS Oşorhei  (locul şapte, 31 de puncte) – Industria Galda (locul 5, 41 de puncte). Găldenii au de apărat în primul rând orgoliul, după două meciuri fără victorie şi un singur punct adunat. Modificări substanţiale în efectiv, în condiţiile în care vor absenta Căt. Ivaşcu, A. Câmpean şi R. Lungu şi vor reveni Al. Man, D. Lupşan şi F. Morar. “Întâlnim un adversar puternic pe propriul teren, care a crescut în această primăvară. Avem însă încredere în potenţialul nostru, ne dorim să câştigăm şi ne propunem să adunăm puncte din această deplasare”, a precizat antrenorul Paul Ciucă.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea