Rămâi conectat

Curier Județean

Muzeul Național al Unirii caută voluntari pentru crearea Gărzii Naționale de la Alba Iulia. Înscrierea se poate face până la data de 22 iulie 2016. Condiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

garda nationalaMuzeul Național al Unirii Alba Iulia îi anunță pe cei interesați că se pot înscrie, până la data de 22 iulie 2016, la voluntariatul organizat pentru crearea unei Gărzi Naționale Românești.

Este vorba despre proiectul ”Ținutele Istoriei V. Garda Națională de la Alba Iulia” în cadrul căruia se dorește realizarea unei Gărzi Naționale Românești, alcătuită din 10 soldați. Înscrierea se adresează bărbaților cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani.

Cei care doresc să facă parte din acest proiect trebuie să-și dea datele de contact (nume, prenume, nr. tel, adresă email) la următoarea adresa de email:[email protected] sau https://www.facebook.com/muzeulnationalaluniriialbaiulia.

Dintre cei înscriși, vor deveni soldați doar după o selecție riguroasă axată pe criterii fizice și culturale, precizează reprezentanții muzeului albaiulian.

Citiți și Garda Națională de la Alba Iulia – o nouă trupă care va fi înființată de Muzeul Național al Unirii

Garda Națională de la Alba Iulia – o nouă trupă care va fi înființată de Muzeul Național al Unirii

garda nationala alba iuliaMuzeul Național al Unirii din Alba Iulia a obținut o finanțare de 54.000 de lei în urma concursului de proiecte lansat de A.F.C.N, sesiunea de finanţare II / 2016, destinat susţinerii de proiecte culturale. Proiectul depus de Muzeu se numește „Ținutele Istoriei V. Garda Națională de la Alba Iulia”.

Administrația Fondului Cultural Național (A.F.C.N.), instituție publică subordonată Ministerului Culturii, oferă în fiecare an finanțări nerambursabile instituțiilor publice, organizațiilor neguvernamentale și persoanelor juridice de drept privat care desfășoară activități culturale. Sunt sprijinite proiecte provenite din arii tematice precum activități muzeale, teatru, dans, muzică, patrimoniu cultural național, patrimoniu imaterial, formare profesională în domeniul culturii – inclusiv management cultural și educație culturală.

Administraţia Fondului Cultural Naţional a lansat în 02 martie 2016, sesiunea de finanţare II / 2016, destinată susţinerii de proiecte culturale. Cu aceasta ocazie sunt acordate finanţări nerambursabile pentru proiecte culturale ce se vor derula în perioada cuprinsă între data semnării contractului de finanţare (după 16.05) şi 15.11.2016.

Peste 60 de instituții și ONG-rui și-au depus proiectele în concurs, iar Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia a reușit să se claseze pe locul 5. (C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea