Rămâi conectat

Sport

Mutarea anului: Miroslav Popov și George Lăncrănjan (CSU Alba Iulia) vor antrena echipa României de baschet feminin!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mutare de senzație pentru baschetul feminin albaiulian în condițiile în care antrenorii Miroslav Popov și George Lăncrănjan (CSU Alba Iulia) vor pregăti echipa României de baschet feminin.

CSU Alba Iulia - CSBT Alexandria cupa 2Popov este un antrenor de naționalitate sârbă, venit la Alba Iulia în 2013. Sub comanda sa formația din Cetatea Marii Uniri reușind cele mai bune performanțe din istoria clubului.

CSU a disputat două finale de Cupa României, o medalie de bronz în campionat, respectiv un trofeu și finală în Liga Europei Centrale.

George Lăncrănjan este un tânăr tehnician preocupat de baschetul juvenil, care în trecut a cochetat și cu alte loturi reprezentative de junioare ale României.

Este o veste extraordinară pentru baschetul albaiulian, o decizie a FRB care ne onorează atât ca și club, cât și ca oraș. Îi dorim lui Miro un mandat cât mai lung pe banca echipei naționale și rezultate cât mai bune cu România”, a declarat Bogdan Duma, președintele CSU Alba Iulia.

Este o onoare deosebită pentru mine să lucrez la echipa națională a României alături de reputatul antrenor Miroslav Popov, cu care colaborez excelent la echipa CSU Alba Iulia”, a declarat tehnicianul George Lăncrănjan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea