Rămâi conectat

Ştirea zilei

Municipiul Alba Iulia nu poate scăpa de porcii de pe străzi – FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Una dintre problemele cu care se confruntă municipiul Alba Iulia în 2017, primul ”Smart City” din România, este înlăturarea porcilor de pe străzi, lăsați nesupravegheați, care se manifestă domestic, mai ales pe Bulevardul Republicii, în zona magazinului Dedeman.

porci strada001”Daca natalitatea județului și optimismul cetățenilor in luna ianuarie a scăzut – luna ianuarie fiind considerata cea mai deprimanta luna din an – nu se poate spune același lucru si despre animalele domestice!!!”, scrie amuzat, duminică, un cititor, pe site-ul de socializare Facebook.

Nu este pentru prima dată când pe străzile municipiului sunt fotografiați porci sau alte animale domestice lăsate nesupravegheate. Acestea stârnesc, de multe ori, amuzamentul dar și intrigarea locuitorilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea