Rămâi conectat

Curier Județean

Motociclist din Vințu de Jos arestat preventiv pentru ultraj și distrugere – i-a înjurat pe polițiști și le-a deteriorat mașina

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

În data de 30 august a.c., Radu Nicolae Moldovan, de 28 de ani, din Vinţu de Jos a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba. Bărbatul este cercetat într-un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj, distrugere şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având permisul de conducere necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul condus.

În fapt, vineri seara, în jurul orei 20.30, poliţiştii Postului de Poliţie Vinţu de Jos, l-au depistat pe M.R.N., care conducea o motocicletă, pe strada Lucian Blaga din localitate. Poliţiştii au efectuat semnal regulamentar pentru oprire însă motociclistul şi-a continuat drumul, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea sa. În final, motociclistul s-a refugiat în curtea locuinţei sale de unde a aruncat cu o bucată de ţiglă în direcţia echipajului de poliţie, avariindu-l, după care a continuat să aibă un comportament violent, a ieşit în stradă unde i-a ameninţat pe poliţişti şi le-a adresat injurii, motiv pentru care s-a trecut la imobilizarea sa, acesta fiind încătuşat şi condus la sediul Postului de Poliţie Vinţu de Jos”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte motocicleta pe care a condus-o. A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia care a luat faţă de acesta măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj, distrugere şi conducere cu permis necorespunzător.

În data de 30.08.2013, M.R.N. a fost prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri, în jurul orei 11:30, în com. Livezile, Valea Răchișului. Au intervenit pompierii cu o autospecială. Detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru localizarea și stingerea unui incendiu de vegetație uscată în com. Livezile, Valea Răchișului. Revenim cu amănunte. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea