Rămâi conectat

Curier Județean

Misiuni de ordine publică ale jandarmilor albaiulieni la sfârșit de săptămână

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 19 mai — 21 mai a.c., jandarmii albaiulieni vor acționa zilnic pe raza județului Alba, în scopul asigurării climatului de ordine și liniște publică, fiind intensificate misiunile specifice pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.    

Concomitent cu menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, în perioada 19 mai — 21 mai a.c., peste 100 de jandarmi albaiulieni vor acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine și liniște publică la manifestările cultural-artistice, sportive și religioase ce vor fi organizate pe întreg teritoriul județului, dintre care amintim:

În perioada 19 mai — 21 mai a.c. în exteriorul și în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor din municipiul Alba-Iulia, pe timpul desfășurării manifestării cultural – artistice Târgul de Carte “Alba Transilvania”.

În perioada 20 mai — 21 mai a.c. în localitatea Negrileasa pe platoul de lângă Poiana cu Narcise, pe timpul desfășurării manifestării cultural – artistice „Sărbătoarea Narciselor”.

În data de 19 mai a.c. pe stadionul C.S.O. Cugir, pe timpul desfășurării meciului de fotbal din cadrul Ligii a-III-a, dintre echipele A.F.C. Metalurgistul Cugir și F.C. Unirea Dej.

În data de 19 mai a.c. pe stadionul comunal Sântimbru din localitatea Galtiu, pe timpul desfășurării meciului de fotbal din cadrul Ligii a-III-a, dintre echipele A.F.C. Unirea 1924 Alba Iulia și C.N.S. Cetatea Deva.

În data de 21 mai a.c. în localitatea Geoagiu de Sus, comuna Stremț, pe timpul desfășurării unei manifestări cultural-artistice “Fii Satului Geoagiu de Sus”.

În data de 21 mai a.c. în localitatea Ceru Băcăinți, pe timpul desfășurării unei manifestări cultural-artistice “Întâlnire cu fii satului”.

În data de 21 mai a.c. în localitatea Dumbrava, la Mănăstirea Dumbrava, pe timpul desfășurării slujbei religioase.

În data de 21 mai a.c. la Mănăstirea Afteia din localitatea Mărgineni, comuna Săliștea, pe timpul desfășurării slujbei religioase Hramul Sfinților Împărați Constantin și Elena.

Cu această ocazie Jandarmeria Alba recomandă participanților următoarele:

— să respecte precizările organizatorilor și recomandările forțelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să aibă un comportament decent, în conformitate cu normele de conviețuire socială.
— activitățile stabilite trebuie să se desfășoare în mod pașnic și civilizat, fără a pune în pericol ordinea și liniștea publică, siguranța persoanelor, integritatea corporală, proprietatea publică și privată.
— participanții nu trebuie să aibă asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru șocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a ordinii și liniștii publice.
— să nu lase autoturismele proprietate personală descuiate sau cu bunuri la vedere în interiorul acestora și să acorde o atenție deosebită modului de asigurare a bunurilor și obiectelor personale (genți, poșete, bagaje) precum și a celor cu valoare (bijuterii, aparate foto, video, telefoane mobile), să nu lase copiii nesupravegheați.
— în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale sau le este tulburată liniștea, cetățenii pot solicita sprijin la numărul unic pentru situații de urgență ‘112’ sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea