Rămâi conectat

Sport

Misiune imposibilă pentru „alb-negri”, în fieful Ripensiei Timişoara

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fără portarul titular Cătălin Suciu – suspendat şi cu o puzderie de jucători indisponibili (S. Iacşa, Ad. David, Ioani, N. Rus şi F. Morar), se anunţă o deplasare extrem de dificilă pentru AFC Unirea 1924 Alba Iulia, în fieful nou-promovatei Ripensia Timişoara.

Pentru a acoperi golul lăsat între buturi de suspendarea internaționalului de juniori, AFC Unirea Alba Iulia l-a legitimat recent pe portarul albaiulian Vlad Răducanu (25 de ani), care este foarte probabil să fie titularizat împotriva Ripensiei Timișoara

Pe „Ciarda Roşie”, sâmbătă, de la ora 17.00, în etapa a 22-a a Seriei a 4-a, „alb-negrii” (locul 12, 20 de puncte), prinşi în hora retrogradării, întâlnesc viceliderul Ripensia Timişoara (poziţia a 2-a, 40 de puncte), bănăţenii fiind contracandidaţi ai Industriei Galda în bătălia promovării. Stări diferite de spirit în cele două tabere: amfitrionii, cu cel mai prolific atac al seriei (44 de goluri), au 7 meciuri fără eşec (3 victorii la rând, meciuri în care au marcat câte 4 goluri), iar oaspeţii simt apăsarea clasării în subsol, după trei jocuri în care au strâns un singur punct!

În fiecare etapă ne propunem să scoatem cât mai multe puncte. Chiar dacă există o diferenţă de poziţii între noi şi Ripensia, asta nu însemnă ce ne predăm fără luptă, că puncte sunt deja cucerite de adversari. Încercăm să jucăm, să facem o surpriză, în ciuda atâtor probleme de lot care ne apasă. Ripensia reprezintă o echipă foarte bună, ce nu mai are nevoie de nicio prezentare, cu jucători ce au activat în eşalonul secund”, a spus antrenorul Adorian Himcinschi, care în acest sezon, pe când antrena Performanţa Ighiu, a avut parte pe „Cetate”, de un coşmar la meciul cu „Ripi”, eşec usturător, 1-4, în runda secundă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea