Rămâi conectat

Politică Administrație

Mircea Simu – consilier PSD Cugir: ,,Solicit mai multă trasparență la Primăria Cugir prin afișarea zilnică a facturilor plătite”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Cugir, de astăzi, consilierul local Mircea Simu (PSD) a solicitat primarului Adrian Teban, ca toate cheltuielile Primăriei Cugir să fie făcute publice pe site-ul administrației publice locale, prin publicarea zilnică pe respectiva adresă, a facturilor plătite, cu specificarea sumelor folosite și ce reprezintă aceste cheltuieli.

simu cugir“Cred că a sosit momentul să facem un pas real și serios pentru a avea o administrație mai transparentă pentru cetățeni! Și noi și liberalii am promis oamenilor în campania electorală, că dorim ca cetățenii să știe exact cum sunt cheltuiți banii publici , iar eu personal nu doresc ca aceasta să rămână doar o simplă lozincă” a spus juristul Mircea Simu. Social – democratul a arătat ca există primării în țară care fac acest lucru, fapt pentru care îi cere și edililului din Cugir, să publice zilnic ce facturi plătește primăria. ,,Sunt date publice, nu este nici un secret de stat și vreau ca fiecare cugirean să știe cât este factura la telefoane, la iluminat public, ce ajutoare sociale se plătesc și cât costă carburanții consumați de instituție! Imi doresc să implicăm și mai mult cetățenii în treburile urbei, pentru că avem nevoie de o administrație eficientă și transparentă!” Dacă nu vom găsi înțelegere la primar, vom iniția un proiect de hotărâre pentru ședința următoare, care să reglementeze acest lucru.” A mai declarat consilierul PSD.

Primarul Adrian Teban nu a fost prezent la ședință, dar viceprimarul Călin Furdui a promis să îi transmită ediliului, propunerea făcută de consilerul local, membru în Comisia Juridică. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea