Rămâi conectat

Politică Administrație

Mircea Hava, preşedintele PDL Alba: „Demisa lui Emil Boc era necesară pentru detensionarea situaţiei. Anticipatele nu reprezintă o prioritate pentru România”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preşedintele PDL Alba Mircea Hava şi membru în Biroul Permanent Naţional al democrat-liberalilor a declarat azi, la Alba Iulia, că demisia lui Emil Boc nu a fost o surpriză pentru nimeni, considerând că o astfel de mişcare reprezintă o soluţie pentru detensionarea situaţiei politice din ţară. Hava a spus că se aşteaptă ca acum toţi cei care au cerut plecarea guvernului Boc, în special oamenii politici, să-şi dea mâna spre binele României şi să colaboreze pentru instalarea unui nou guvern până la alegeri. Hava crede că alegerile anticipate nu reprezintă o prioritate pentru România în acest moment.

„Nu comentez prea multe, sunt lucruri pe care le ştiu de ieri, de aseară (n.r. duminică, 5 februarie), era un lucru pe care l-am stabilit, ştiţi foarte bine că vă spuneam că ar trebui să se facă lucrul ăsta (n.r. – demisia lui Emil Boc) dacă este un moment de a detensiona tensiunile, nu mai discut dacă sunt reale sau mai puţin reale. Urmează încă o zonă de mari tensiuni pentru că trebuie pus un guvern nou în funcţie, eu sper că toţi actorii, adică oamenii politici care până acum au spus plecaţi, plecaţi, să vină împreună, împreună cu societatea civilă, împreună cu cei care se mai gândesc un pic la România să se facă un nou guvern care o să aibă parcursul până la alegeri. (…) Este momentul ca orgoliile să fie lăsat deoprate. Ţara este bine, nu foarte bine cum ar vrea toată lumea, dar este bine şi cred că se poate păstra ceea ce s-a făcut şi România se poate relansa”, a declarat preşedintele PDL Alba, Mircea Hava, membru în Biroul Permanent Naţional al democrat-liberalilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea