Rămâi conectat

Politică Administrație

Mircea Hava, ”mâna dreaptă” a lui Ludovic Orban – VIDEO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, pare a fi ”mâna dreaptă” a lui Ludovic Orban în cursa sa pentru președinția PNL. El a stat în dreapta lui Orban, în declarațiile de după ședința pe care a avut-o cu liberalii care-i susțin candidatura, fiind cel mai vizibil dintre aceștia.

În ”poza de grup” s-a observat și primarul din Sebeș, Dorin Nistor, singurul dintre liberali care nu a purtat cravată.

De remarcat este că Mircea Hava, lider important la fostului PDL, nu a ales să-l susțină pe Cătălin Predoiu, care a provenit din aceeași formațiune politică.  Prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu a anunţat, marţi seară, pe Facebook, că se retrage din cursa pentru şefia PNL şi va milita ca simplu membru pentru proiectele partidului, afirmând că ceea ce are de oferit pentru funcţia de preşedinte al PNL nu coincide vederilor liderilor de organizaţii.

Astfel, în cursă au rămas Cristian Bușoi și Ludovic Orban.

”În mod evident cei care vor candida la Consiliul Național de după Congres pentru funcțiile prevăzute în statut și pe care eu îi voi sprijini sunt oameni din echipa mea. Nu întâmplător am chemat alături de mine oameni care au performanțe în activitatea politică, ce au câștigat toate bătăliile cu PSD-ul și îmi doresc ca toți acești colegi ai mei care sunt alături de mine să-i învețe pe toți colegii mei în localitățile în care nu am câștigat până acum bătăliile cum se câștigă bătăliile cu Partidul Comunist Travestit în diferite blăni de oaie de-a lungul celor 27 de ani. Voi anunța oamenii pe care-i susțin pentru funcțiile de conducere în partid în momentul în care voi ști foarte clar cine mă sprijină, care împărtășesc viziunea mea asupra noului mod de a face politică pe care o să-l cer membrilor PNL și pe care îl au foarte mulți dintre colegii mei”, a spus Ludovic Orban, marți, după ședința care a avut-o cu colegii care-i susțin cadidatura.

”Trebuie retinut ca in echipa mea exista loc pentru toti oamenii de caracter, competenti si cu rezultate, iar in echipa Partidului National Liberal de dupa 17 iunie, de asemenea va exista loc pentru toti oamenii competenti si cu rezultate, indiferent pe cine au sustinut in aceasta competitie interna”, mai precizează Orban.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea