Rămâi conectat

Politică Administrație

Mircea Hava: La Consiliul județean Alba avem candidat. E Dumitrel, nu există altă discuție

Dragoş Suciu

Publicat

în

Copreședintele PNL Alba Mircea Hava a spus, vineri, la radio Unirea FM, că Ion Dumitrel va fi susținut de PNL în fruntea Consiliului județean Alba și la alegerile din 2016. 

mircea hava si ion dumitrelÎn acest an, preşedinţii consiilor judeţene vor fi aleşi indirect, prin vot secret al consilierilor judeţeni, cu majoritate simplă.

”Avem un candidat la CJ Alba. E Dumitrel, nu există altă discuție atâta timp cât omul acesta și-a făcut treaba”, a afirmat Mircea Hava.

Declarația edilului vine în ziua în care Clement Negruț, președintele MP Alba, a spus, în cadrul unei conferințe de presă, că vechiul PNL va încerca să-și pună propriul candidat în fruntea CJ în condițiile în care la Alba Iulia candidează Hava, din fostul PDL.

Prim-vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu a afirmat, în octombrie, răspunzând unei întrebări, că nu s-a discutat dacă Ion Dumitrel va fi susținut și în 2016 la președinția Consiliului județean Alba în cazul în care partidul din care face parte va avea peste 50 la sută din consilierii județeni.

Citește și Atanasiu, întrebat dacă PNL îl va susține pe Dumitrel la președinția CJ Alba: Nu am discutat încă. Avem timp


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea