Rămâi conectat

Curier Județean

Minor din Aiud cercetat pentru furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis. A furat un microbuz, s-a plimbat prin oraş şi a produs un accident rutier

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Aiud îl cercetează penal pe un minor din municipiu, care a sustras un microbuz, l-a condus pe străzile din oraş, a produs un accident rutier, soldat cu pagube materiale, după care l-a abandonat.

La data de 21 iulie a.c., Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată de către reprezentantul unei societăţi comerciale specializată în transportul de persoane, cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, unul dintre microbuzele societăţii, ce era parcat pe George Coşbuc din Aiud, a fost sustras şi abandonat pe strada Tribun Tudoran din Aiud.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud au demarat activităţile de cercetare, iar în urma acestora, în după amiaza zilei de 21 iulie, au identificat persoana bănuită de comiterea furtului.

Este vorba de un minor, în vârstă de 15 ani, din Aiud, care, în noaptea de 20/21 iulie, a profitat de faptul că microbuzul a fost lăsat neasigurat şi cu cheia în contact, l-a sustras, l-a condus pe străzile din municipiu, iar pe strada Câmpului a intrat în coliziune cu un autoturism parcat, după care a abandonat microbuzul pe strada Tribun Todoran.

În urma accidentului, nu au fost înregistrate victime omeneşti.

Faţă de minor a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis.

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 20-21 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 20-21 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 20-21 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea