Rămâi conectat

Curier Județean

Minor de 17 ani, din Blaj reţinut de poliţiştii din Aiud pentru comiterea unei fapte de tâlhărie asupra unei minore de 10 ani

Mădălina Opriș

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

talharPoliţiştii din Aiud au luat măsura reţinerii faţă de un minor de 17 ani, din Blaj, care în urmă cu o săptămână i-a smuls, din mână telefonul, unei fetiţe de 10 ani, ce se afla pe o stradă din Aiud.

 La data de 21.12.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud l-au depistat şi reţinut pe un minor de 17 ani, din Blaj, care este bănuit de comiterea unei fapte de tâlhărie asupra unei minore de 10 ani, din municipiul Aiud.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultata că, în data de 14.12.2016, tânărul a acostat-o pe minoră, în timp ce aceasta se afla pe stradă şi i-a smuls din mână, telefonul mobil.

Faţă de minor a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 22 decembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea