Rămâi conectat

Actualitate

Ministrul Mediului, despre ”Rabla plus”: Vrem să dublăm, la 10.000 de euro, prima de la stat pentru achiziția de mașini electrice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministrul Mediului, Daniel Constantin, a declarat marți, că în acest an va fi dublată față de 2016 prima din programul „Rabla Plus”, deci cine vrea să își cumpere o mașină electrică va primi de la stat 10.000 de euro.

„Rabla plus (…) vreau să vă spun că vrem să dublăm prima pentru achiziția de mașini electrice. Dacă anul trecut au fost 5.000 de euro, anul acesta va fi o primă de 10.000 de euro pentru cei care vor să cumpere automobile electrice”, a spus Daniel Constantin, la Sibiu.

Ministerul Mediului a lansat, în 2016, două programe ce promovează tehnologiile curate: ‘Rabla Plus’ și Programul „Infrastructură de alimentare verde”.

sursa: Agerpres


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea