Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Ministerul Educației: Sesiunea specială a examenului de Bacalaureat 2016 se va desfășura în perioada 14 – 27 mai

Ziarul Unirea

Publicat

în

perle BacalaureatPotrivit unei note publicate pe site-ul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice, sesiunea specială a examenului de Bacalaureat 2016 pentru elevii de clasa a XII-a/ a XIII-a participanți la loturile olimpice și la competițiile sportive și artistice internaționale va avea loc în perioada 14 – 27  Mai.

”Pentru asigurarea participării elevilor din clasele a XII-a/a XIII-a la loturile naționale de pregătire pentru competițiile internaționale și la competițiile internaționale 2015, propunem spre aprobare organizarea unei sesiuni speciale de bacalaureat, în perioada 14 mai – 27 mai 2016”, arată nota publicată.

În conformitate cu prevederile Metodologiei de organizare și desfășurare a examenului de bacalaureat 2011, valabilă și pentru anul 2016, Anexa 2 la OMECTS nr 4799/31.08.2010, art. 1 alin. (4) “MECTS organizează în fiecare an școlar o sesiune specială de bacalaureat, pentru elevii din clasele a XII-a/a XIII-a participanți la loturile olimpice și la competițiile sportive și artistice internaționale care se desfășoară în perioada sesiunii normale de bacalaureat.

Calendarul sesiunii speciale se aprobă prin ordin al ministrului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului.” (C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de PAȘTELE CATOLIC 2024. Urări, felicitări și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de PASTE 2024. Urari de Paste, felicitari de Paste și SMS-uri de Sfintele Paști Catolic, Reformat, Protestant Știm că este o perioadă grea pentru toți, fiindcă nu putem să fim alături de cei dragi în aceste momente de sărbătoare, dar putem să-i bucurăm cu un mesaj, prin care să le transmitem toate gândurile bune, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea