Rămâi conectat

Politică Administrație

Minciunile tehnocrate ale Guvernului PNL-PSD. Autostrada demolată rămâne închisă, chiar dacă tehnocrații ne-au promis că de astăzi vom putea circula pe ea

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Așa cum era extrem de ușor de prevăzut, minciunile ministrului tehnocrat de la transporturi au fost nimic altceva decât minciuni. E adevărat însă că sunt minciuni de tehnocrat, adică minciuni argumentate nu ca cele ieșite din gura unor politicieni.

lotul 3 autostrada demolata orastie sibiu07Nici nu ne mai mirăm, bucata de autostradă demolată acum mai bine de un an rămâne închisă chiar și astăzi când, după cum ni s-a promis, ar fi trebuit să putem circula pe ea. Iar în această situație ne întrebăm cu ce sunt mai buni acești tehnocați ajunși în Guvern cu binecuvântarea celor două partide ale USL-ului, PNL și PSD? Cu ce sunt ei mai buni decât miniștrii din guvernul condus de Victor Viorel Ponta?

De când sunt la guvernare, conduși de  Dacian Julien Cioloș nu au făcut NIMIC! Ne-am pricopsit cu unii miniștri care, ori nu au legătură cu domeniul pe care îl conduc, ori sunt specialiști de mâna a doua, care nu înțeleg sistemul nici după 10 luni de guvernare și care sunt preocupați de propria imagine mai mult decât politicienii cu state vechi. Guvernul tehnocrat este dezamăgitor din punct de vedere profesional. Miniștrii domnului Cioloș în loc să facă ceea ce-i recomandă numele, adică să prezinte proiecte consistente, în baza experienței profesionale, interconectate cu agenda cetățeanului, sunt obsedați de propria imagine.

La finalul acestei guvernări, când vom trage linie pentru a vedea ce s-a făcut, ce au realizat acești oameni care-și spun profesioniști, vom vedea că România a bătut pasul pe loc, a rămas încremenită în durerile și lipsurile de pe vremea penalului Ponta. Durerea ar fi și mai mare dacă după o asemenea guvernare ne-am trezi din nou cu PSD-ul pe cap, pe fondul unei prestații jalnice și lașe a PNL-ului.

Toți cei care cred în principiile dreptei trebuie să se unească alături de PMP, pentru a salva această țară din mâinile incompetenților îmbrăcați în tehnocrați și a politicienilor demagogi. România trebuie să-și construiască un viitor mai bun!

Preşedinte PMP Alba, Deputat Clement Negruţ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea