Rămâi conectat

Sport

Mihnea Costachi, șahistul CSU Alba Iulia, premiant in Bulgaria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Juniorul albaiulian Mihnea Costachi a debutat cu dreptul in noul an competitional, aflandu-se printre premianti la Openul International al Bulgariei care s-a desfasurat in perioada 31 ianuarie – 7 februarie la Plovid.

 

Mihnea CostachiPe parcursul celor 9 runde, Mihnea a obtinut 5 victorii cu Kaloyan Popvasilev, Dimiter Pelitov, Nikolay Hristov, Rosen Ilchov (toti din Bulgaria) si maestrul international Alexandros Grigoriadis (Grecia), a remizat cu Odyseas Kesidis (Grecia), marea maestra internationala Adriana Nikolova (Bulgaria) si marele maestru international Vasil Spasov (Bulgaria), pierzand o singura partida cu maestrul FIDE Viacheslav Tilicheev (Rusia). Cu 6,5 puncte juniorul albaiulian in varsta de 16 ani a obtinut premiul special pentru cel mai bun junior sub 18 ani din turneu, dar si locul 14 din 238 de participanti in clasamentul general al seniorilor.

 

Turneul a fost castigat de marele maestru Alexandr Fier (Brazilia) cu 8 puncte, urmat la o jumatate de punct de marele maestru international Vladislav Nevednichy (Romania), un component de baza al nationalei noastre de seniori, pe care publicul albaiulian va putea sa il urmareasca luna viitoare la Openul International de Sah al Romaniei, gazduit de Hotelul Transilvania din Alba Iulia in perioada 16-23 martie.

 

Urmatorul turneu al lui Mihnea Costachi va fi in perioada 19-21 februarie, cand elevul Colegiului National “Horea, Closca si Crisan” din Alba Iulia va lua startul in Festivalul Internaţional de Şah de la Bunratty (Irlanda).

CM

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș | Studenții, o nouă confruntare cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

O nouă rundă în eșalonul terț, etapă în care în play-off, CS Universitar Alba Iulia dă piept, la Sebeș, astăzi, ora 17.00, cu Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9. CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 31 de puncte) – Gloria Bistrița-Năsăud (locul întâi, 44 de puncte), sâmbătă, ora 17.00, pe Stadionul „Pielarul”, în play-off. Întâlnire de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea