Rămâi conectat

Sport

Mihai Mincă, în dizgraţia „Bursucului”! Portarul albaiulian, la un pas de despărţirea de CFR Cluj, din pricina indisciplinei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Titular de drept în ediţia precedentă de campionat, portarul albaiulian Mihai Mincă a intrat în dizgraţia noii conduceri tehnice a CFR-ului, iar gruparea din “Gruia” îi caută deja înlocuitor după ce jucătorul ex-unirist l-a supărat pe antrenorul Dan Petrescu.

Deşi, în cantonamentul „feroviarilor” din Slovenia, portarul în vârstă de 32 de ani a evoluat titular în 3 din cele 4 partide amicale, Mincă nu a mai prins apoi lotul de 18 în primele două etape din campionat, motivul fiind indisciplina.

În acest moment Mincă este cel mai vechi echipier din efectivul formaţiei din „Gruia”, acesta ajungând la CFR Cluj în iarna anului 2011, de la FC Braşov, trăind cele mai importante realizări din carieră. Campion cu CFR Cluj în 2012, jucătorul originar din Cetatea Marii Uniri a mai câştigat şi Cupa României vara trecută. În ediţia trecută de campionat, 2016-2017, Mihai Mincă a bifat 23 de prezenţe între buturile formaţiei clujene, preluată recent de Dan Petrescu. Mincă a mai evoluat la CS Zlatna, Unirea Alba Iulia, Gloria Buzău şi FC Braşov, cota sa de piaţă fiind de 250.000 de euro, conformt transfermarkt.de.

*Probleme cu alcoolul?

Conform unui articol publicat de www.digisport.ro, Dan Petrescu a cerut excluderea lui Mincă din lot şi căutarea unui alt portar.

“Vâtcă mi-a oferit mai multă siguranță, Mincă a avut ceva probleme la antrenamente și nu mi-a dat încredere”, a afirmat Dan Petrescu la finalul meciului cu FC Viitorul. La baza absenţei lui Mincă din teren nu stă însă forma sportivă a acestuia, ci un act de indisciplină din ultima zi a stagiului de pregătire de la Maribor. Acesta ar fi făcut scandal în hotel după ce ar fi consumat alcool. Cunoscut pentru exigenţa sa, Dan Petrescu a cerut excluderea lui Mincă din lot şi aducerea unui nou portar.

Mihai Mincă nu a lipsit din lotul celor de la CFR Cluj din primele etape ale sezonului 2017-2018 din motive sportive, ci la baza absenţei sale stă un act de indiciplină din ultima zi a stagiului de pregătire susţinut de CFR Cluj la Maribor. Conform digisport, portarul ar fi făcut un scandal în hotel după ce ar fi consumat alcool, iar Dan Petrescu a cerut excluderea lui din lot şi aducerea unui nou goalkeeper, fiind discuţii cu Felgueiras şi Arlauskis.

Sursa text-foto: www.digisport.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea