Rămâi conectat

Sport

Miercuri, ora 18.00, Volei Alba Blaj – CSM Tîrgovişte | Sărbătoare în Sala „Timotei Cipariu”, revin campioanele!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj revine în faţa minunaţilor suporteri din „Mica Romă”, după câştigarea celui de-al treilea titlu consecutiv, pentru o partidă cu CSM Tîrgovişte, programată miercuri, de la ora 18.00, în Sala „Timotei Cipariu”.

„Mândria Blajului”, echipa condusă de Darko Zakoc, a reuşit duminică, la Bucureşti, să se încununeze pentru al treilea an la rând cu laurii cuveniţi reginei, acesta fiind întâiul meci disputat de echipa blăjeană în actuala ediţie după ce soarta titlului s-a tranşat şi din punct de vedere matematic. „Trăim în aceste zile bucuria câştigării titlului, dar în acelaşi timp vrem să ne ridicăm la înălţimea meciului cu CSM Tîrgovişte. Jucăm în faţa suporterilor, îi aşteptăm în număr cât mai mare alături de noi şi trebuie să ne respectăm. Va fi o partidă mai aparte, ţinând cont că nu mai are nicio importanţă pentru noi, dar o să jucăm la victorie, vom da maximum posibil împotriva unei echipe foarte puternice. Nu ne interesează cine va termina pe locul doi”, a spus Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Alba Blaj.

*Decernarea trofeului, la meciul cu Dinamo

Conform unor informaţii autorizate, festivitatea de premiere şi ceremonia decernării trofeului, în fapt sărbătoarea noii şi vechii campioane a României, vor avea loc în ultima etapă, în 26 aprilie, la Blaj, la partida cu Dinamo Bucureşti, din ultima etapă a sezonului.

„Ole, ole, ole, ola, aplaudaţi campioana”, va fi sloganul zilei în Blaj, urbe devenită capitala voleiului feminin autohton începând din 2015. Dar să revenim la acest meci cu rivala de lângă Turnul Chindiei, oponenta din ultimele două finale câştigate de Blaj. Şi dacă anii anteriori CSM Tîrgovişte a însemnat adversara din „finala mare”, echipa dâmboviţeană este întâia formaţie ce înfruntă Blajul, după ce Adina Salaoru şi compania au cucerit al treilea titlu.

Dacă pentru gazde, întâlnirea nu mai are nicio importanţă, în schimb pentru CSM Tîrgovişte (a doua clasată, la egalitate de puncte, cu CSM Bucureşti, la distanţă de 14 puncte de Volei Alba Blaj), derby-ul prezintă miza ocupării locului secund, singura necunoscută în acest moment în Divizia A1, când mai sunt trei runde până la final. Dincolo de euforia momentului, nu trebuie uitat faptul că CSM Tîrgovişte a cucerit Supercupa României, în detrimentul Blajului, la Timişoara, în luna decembrie, iar ultimul duel direct, în 25 martie a produs primul eşec din 2017 pentru tripla campioană

Sursa foto: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea