Rămâi conectat

Sport

Miercuri, ora 18.00, la Sibiu, Volei Alba Blaj – Dinamo Krasnodar, în Champions League | Echipa din „Mica Romă”, duel cu deţinătoarea Cupei CEV!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

dinamo-moscova-volei-alba-blaj-3Campioana României, Volei Alba Blaj va începe anul 2017 în forţă, cu o partidă „de lux”, prima de pe teren propriu din actuala ediţie a Ligii Campionilor, cu Dinamo Krasnodar, miercuri, 11 ianuarie, de la ora 18.00, în Sala „Transilvania” din Sibiu, locaţia obişnuită a jocurilor interne disputate în întrecerile continentale.

Se anunţă un spectacol voleibalistic de seamă, în faţa echipei din „Mica Romă” stând tocmai deţinătoarea Cupei CEV. Este aşteptată o atmosferă de zile mari la acest joc contând pentru Grupa B a competiţiei supreme, suporterii din Blaj fiind aşteptaţi în număr mare să-şi susţină favoritele, deplasarea fiind gratuită, până astăzi fiind înscrise peste 250 de persoane. Cele două combatante au pierdut cu acelaşi scor, în primul meci din actuala ediţie, 1-3, Volei Alba Blaj la Moscova, iar Dinamo Krasnodar pe propriul teren, cu Volero Zurich.

Dinamo Krasnodar este un adversar de anvergură, având în palmares remarcabil: trei cupe ale Rusiei, un trofeu al Cupei Challenge (în 2013) şi învingătoare în ultimele două ediţii ale Cupei CEV (2015 şi 2016)

Mergem la victorie, pentru că eu nu mă gândesc decât la victorie. Vrem să facem o bună imagine oraşului nostru nu doar la nivel naţional, ci şi la nivel european. Să nu uităm faptul că facem parte din elita voleiului, pentru că suntem între cele mai bune 16 echipe din Europa„, a precizat primarul Blajului, Gheorghe Valentin Rotar.

Formaţia condusă de Darko Zakoc a avut un final de 2016 cu multe dezamăgiri, pierzând trei din cele 4 meciuri susţinute în trei competiţii, ultimul eşec, la Timişoara, însemnând şi ratarea unui trofeu, Supercupa României, adjudecată de CSM Tîrgovişte.

*Darko Zakoc: “Nu se poate vorbi despre o echipă favorită”

“Este primul meci din acest an, am depăşit problemele din ultimul timp şi motivaţia este la nivel mare. Întâlnim echipa care ocupă locul trei în campionatul Rusiei şi nu putem spune că suntem favoriţi. Eu consider că nu putem vorbi despre o echipă favorită, suntem două formaţii apropiate din punct de vedere valoric şi cred că cine va intra mai bine în ritmul partidei va câştiga jocul. Sper să avem parte, ca de obicei, de o atmosferă frumoasă, făcută de suporterii noştri, şi vreau să dăm tot ceea ce avem noi mai bun pentru a le răsplăti încrederea”, a declarat antrenorul Darko Zakoc.

“Va fi un meci foarte greu, este şi primul oficial din acest an. Avem în faţă un adversar de calibru, pornim cu şansa a doua într-o întâlnire dificilă, dar jucăm în faţa fanilor şi firesc este că ne dorim un rezultat pozitiv. Întâlnim câştigătoarea Cupei CEV, o echipă foarte puternică şi nu cred că plecăm favoriţi. Sperăm să fie un spectacol frumos, agreabil, de cea mai înaltă ţinută, care să fie pe placul suporterilor noştri, pe care îi aşteptăm în număr mare la sală. Mergem la Sibiu încrezători, conştienţi că nu avem ce pierde”, a spus preşedintele Sergiu Ştefănescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea