Rămâi conectat

Curier Județean

„Micii ecologiști ai Cetății”, concurs organizat de două grădinițe din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Micii ecologişti ai Cetăţii”, concursul organizat de Grădiniţa cu program prelungit nr. 8 şi Grădiniţa cu program prelungit nr. 13 din Alba Iulia, se va desfăşura miercuri, 23 martie 2016.

prescolari1

Concursul se organizează în parteneriat cu Sistemul de Gospodărire a Apelor Alba, care continuă să ne fie alături şi la această ediţie.

Concursul se va desfăşura în sala de festivităţi  a Grădiniţei cu program prelungit nr. 10 şi îşi propune valorificarea potenţialului creativ al preşcolarilor, cultivarea sentimentelor de responsabilitate pentru protecţia mediului, încurajarea competiţiei constructive, stimularea copiilor în desfăşurarea de activităţi ecologice cu caracter practic-aplicativ, promovarea schimbului de experienţă între copii prin implicarea lor, alături de educatoare şi părinţi în buna derulare a proiectului.

Concursul va cuprinde o parte teoretică de testare a cunoştinţelor preşcolarilor despre protecţia mediului, o paradă a costumelor Eco şi realizarea unor lucrări din materiale reciclabile.

Drept răsplată pentru implicarea în proiect , copiii vor primi diplome şi premii puse la dispoziţie de către organizatori şi parteneri. (V.N.)

Director al G.p.p. nr.8, Luduşan Maria

Director al G.p.p. nr. 13, Fotin Laura


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Continuă activitățile polițiștilor din Alba pentru creșterea siguranței în școli: Elevii au discutat cu polițiștii despre bullying și accesarea în siguranță a rețelelor de socializare

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Continuă activitățile polițiștilor din Alba pentru creșterea siguranței în școli: Elevii au discutat cu polițiștii despre bullying și accesarea în siguranță a rețelelor de socializare Interacțiunea cu persoane necunoscute, bullying-ul sau accesarea în siguranță a rețelelor de socializare sau utilizarea internetului sunt printre temele discutate de polițiști cu cei peste 600 de elevi. Polițiștii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea