Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir l-a lăsat pe portarul Daniel Popescu la Pandurii Tg. Jiu! Prim-divizionara îl va ceda pe Negrescu, plus alt doi jucători împrumut

Dan HENEGAR

Publicat

în

metalurgistul-cugir-gaz-metan-medias-102Metalurgistul Cugir a acceptat să-l cedeze pe portarul Daniel Popescu la Pandurii Tg. Jiu, divizionara terţă urmând să primească transferul definitiv al fundaşului Răzvan Negrescu (împrumutat în acest sezon) şi alţi doi jucători la schimb, propuşi de formaţia din Gorj, numele urmând a fi stabilite zilele viitoare.

Daniel Popescu s-a prezentat la reunirea echipei Pandurii Tg. Jiu, cu care s-a pregătit în această săptămână, urmând ca duminică să plece în stagiul centralizat din Antalya.

Această mutare este posibilă în contextul relaţiilor cordiale între cele două cluburi, în toamnă, la Cugir fiind Cocină, Negrescu şi D. Popescu (toţi de la Pandurii Tg. Jiu), primii doi împrumutaţi.

Goalkeeperul a venit în vară sub Drăgana, din postura de jucător liber de contract, părăsind Pandurii Tg. Jiu, dar se va întoarce după numai 6 luni în curtea prim-divizionarei, cu toate că Metalurgistul Cugir s-ar fi putut opune transferului.

*Sub Drăgana se caută portar

În consecinţă, formaţia din Alba trebuie să se reorienteze spre un alt portar, în condiţiile în care se mai poate baza numai pe Vlase şi juniorul Iordache. „ Între Metalurgistul Cugir şi Pandurii Tg. Jiu există o relaţie bună, prin care căutăm să ne ajutăm reciproc. Este o oportunitate pentru el să evolueze în Liga 1 şi nu ne puteam opune. Conducerea administrativă l-a înţeles şi este firesc să accepte când jucătorul face pasul spre eşalonul superior. Popescu este un băiat de caracter, ne-a ajutat în această perioadă şi acesta poate fi motivul luării deciziei de a-i permite să plece, deşi era sub contract. O să căutăm soluţii să acoperim postul”, a declarat antrenorul Călin Moldovan.

Foto: Alex CODREA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea