Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir – FC Zalău 1-3 (1-1) | Dezamăgire sub Drăgana, primul eşec acasă pentru echipa condusă de Călin Moldovan

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir a pierdut primul joc acasă din actuala stagiune, 1-3 (1-1) cu FC Zalău, trecând în câteva zile de la extaz la agonie.

Una caldă, alta rece pentru echipa condusă de Călin Moldovan, ce venea după succesul clar în faţa fostului lider Sănătatea Cluj, ultima repetiţie înaintea „16”-imilor Cupei României, cu CSM Poli Iaşi fiind o dezamăgire.

Ex-uniristul Istrate a deschis scorul în minutul 15, din lovitură liberă, iar Cocină a egalat în minutul 43, golgheterul gazdelor (cu 6 reuşite) punctând a 4-a etapă la rând, cu un şut de la 17 metri!

În minutul 60, Stoianof a şutat în bara transversală, un moment cheie al partidei.

În minutul 69, R. Stanciu execută excelent o nouă lovitură liberă şi îl învinge pe Vlase.  Tăbârţă, în minutul 79  a marcat după o eroare a portarului Vlase, ce a scăpat balonul în faţă, după o acţiune a aceluiaşi Istrate, vioara întâi a zălăuanilor.

 

*Blestemul loviturilor libere sub Drăgana

Aidoma jocului precedent de la Cugir, cel cu ACS Comuna Recea, când Şter a executat perfect o lovitură liberă şi a egalat în minutul 90 şi de această dată amfitrionii au plătit tribut execuţiilor excelente ale oponenţilor din preajma careului lui Vlase. A fost al doilea joc consecutiv în care metalurgiştii primesc trei goluri în faţa propriilor suporteri.

*Călin Moldovan: „Nu avem consistenţă în rezultate! Nu ştiu cum joacă Istrate în Liga a 3-a”

„Se pare că nu putem avea consistenţă în rezultate. Nu ne-am atins obiectivul, meciul de la Cluj ne-a arătat altceva, dar din păcate acum nu am fost la fel de concentraţi. Am fost taxaţi la singurele şuturi pe spaţiul porţii trimise de adversari, dar în acelaşi timp pot spune că Istrate, un jucător mult peste nivelul eşalonului, a făcut diferenţa. Am jucat bine prima repriză, am dominat însă, din păcate, nu am avut nici şansă, pentru că la 1-1, în actul secund, am lovit bara prin Stoianof”, a explicat Călin Moldovan.

Principalul cugirenilor are explicaţii şi pentru aceste oscilaţii, de la un meci la altul. „Suntem capabili de rezultate bune, dar nu avem siguranţă. Ne trădează şi tinereţea liniei defensive şi încă suferim la relaţiile de joc, se vede acest lucru„, a mai precizat Călin Moldovan.

Echipe de start: *Metalurgistul: Vlase – Tăban (85, Torişte), Bactăr, Maftei, I. Tătar – Varodi (80, Codrea), M. Popa, Covaciu, Cocină – Itu, Stoianof (72, Ad. Radu); rezerve D. Popescu, Udrea, Negrescu, Marinoiu. Antrenor Călin Moldovan.

*FC Zalău: Băican – Turda, Mateciuc, Cr. Bucur, I. Ţîrlea, Coţi, R. Stanciu, Vălimăreanu, Maria, Istrate, Tăbîrţă; rezerve A. Pop, Tonko, Hosu, Al. Pop, Meleg, Bercean, Taloş. Antrenor Constantin Olariu.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea