Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir, din nou în perioada testării de jucători *Cantonament centralizat, din 26 ianuarie, la domiciliu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir - CSM Sighetul1La Metalurgistul Cugir, ce este valabil vara, nu mai are efect iarna, mărturie stând recenta listă a jucătorilor disponibilizaţi de gruparea de sub Drăgana. Astfel, dintre cei 6 fotbalişti la care s-a renunţat, 5 au fost aduşi înaintea începerii campionatului, respectiv V. Ignat, Bratima, S. Mureşan, Petcu şi Homei, doar T. Tothăzan bifând un an calendaristic petrecut la Cugir (a venit iarna trecută).
Referitor la “capitolul” despărţiri, momentan Necşulescu a fost păstrat în efectiv, deşi anumite surse susţineau că şi mijlocaşul oltean s-ar găsi pe lista despărţirilor. Un alt ex-unirist, George Negură se află într-o situaţie incertă, nu s-a prezentat la reluarea antrenamentelor, îşi caută echipă, dar nici nu a fost anunţat drept plecat cert. Deocamdată, sub comanda antrenorului Cristian Coroian se regăsesc o serie de jucători ce vor fi testaţi zilele viitoare, cele mai cunoscute nume fiind Mădălin Mureşan (fundaş stânga, 20 de ani, fost junior la “U” Cluj, a evoluat şi la Fortuna Brazi) sau mijlocaşul Bogdan Piko (28 de ani, trecut pe la Universitatea Craiova, FC Cisnădie sau CS Afumaţi). În privinţa portarului Vlad Ignat, acesta nu a ajuns la un acord cu prim-divizionara Concordia Chiajna şi îşi va căuta o nouă echipă în această perioadă, sperând să-şi rezolve problema până la începutul săptămânii viitoare.
Clasată pe locul al 7-lea la mijlocul turului Seriei a 5-a din Liga a 3-a, formaţia cugireană continuă pregătirile la domiciliu, cantonamentul centralizat urmând să fie efectuat în localitate, probabil din 26 ianuarie. În privinţa jocurilor de verificare sunt stabilite două întâlniri, cu primele clasate din Liga a IV-a, Mureşul Vinţu de Jos şi Performanţa Ighiu, dar se mai caută şi alţi parteneri pentru partidele amicale. Conform Federaţiei Române de Fotbal, startul returului este fixat pentru 7 martie, iar perioada de transferări se derulează între 27 ianuarie şi 23 februarie 2015.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea