Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir – ACS Comuna Recea 3-3 (2-2) | Meci nebun şi încărcat de suspans sub Drăgana!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

metalurgistul-cugir-cs-iernut-27În etapa a 7-a a Ligii a 3-a, Metalurgistul Cugir – ACS Comuna Recea 3-3 (2-2 la pauză), oaspeţii conducând în două rânduri. Şter (26) a deschis scorul, iar Covaciu a egalat din penalty (36, faultat Stoianof). Iarăşi gol al vizitatorilor, Giurgiu (38), egalitatea fiind restabilită de Itu (40).

La reluare, în minutul 54, Cocină a adus Cugirul în avantaj, dar în minutul 90 acelaşi Ster a parafat o nouă egalitate, după o lovitură liberă contestată de gazde, execuţie perfectă, în vinclu, de la 17 metri!

Partidă încărcată de suspans sub Drăgana, unde maramureşenii au vrut să se răzbune pentru meciul din Cupa României, unde au pierdut calificarea la „masa verde”, deşi au câştigat pe teren cu 9-0 împotriva juniorilor cugireni. Şi a rezultat o partidă dramatică, cu răsturnări de situaţii şi o halucinantă derulare de situaţie, şi spectatorii trecând prin toate stările posibile.

*Arbitraj potrivnic, penalty refuzat şi lovitură liberă inexistentă la  golul trei

Gazdele au avut puterea de remonta în două rânduri ecartul de pe tabelă, au trecut peste şocul psihic al primirii golului secund, cauzat de o eroare a lui Vlase, prima repriză fiind una interzisă celor cu nervii slabi. Cocină a adus Metalurgistul în avantaj, gazdele au mai ratat câteva ocazii, iar finalul a fost unul incendiar. În minutul 85, Măd. Popa a solicitat o lovitură de pedeapsă, refuzată, pentru ca în minutul 90 să vină o altă decizie potrivnică, o lovitură liberă uşor acordată, transformată de Şter.

*Călin Moldovan: „S-a întors norocul din partida cu CS Iernut”

Metalurgistul Cugir a pierdut primele puncte interne din acest sezon, fiind a doua etapă la rând în care elevii lui Călin Moldovan nu câştigă. „Acesta este destinul, am trăit un meci nebun, în care am avut puterea de a reveni şi a remonta în două rânduri. Probabil s-a întors norocul avut în partida cu CS Iernut, când am câştigat în minutul 90. Nu vreau să comentez arbitrajul, nu are sens, îmi felicit jucătorii pentru dorinţa de a câştiga„, a declarat Călin Moldovan.

Acest joc reprezintă începutul unei serii extrem de încărcate pentru cugireni, care marţi joacă în runda intermediară la Sănătatea Cluj, apoi acasă cu FC Zalău, în Cupa României cu CSM Poli Iaşi (miercuri, 26 octombrie) şi cu FC Hermannstadt, la Sibiu (5 întâlniri în 16 zile).

Metalurgistul: Vlase – Torişte, Maftei, Bactăr (86, Negrescu), D. Popa (46, Varodi) – Tăban, Măd. Popa, Covaciu, Cocină – Stoianof (88, Iovănescu), Itu (75, Marinoiu); rezerve D. Popescu, I. Tătar, M. Udrea. Antrenor Călin Moldovan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea