Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mesajul primarului din Ciugud, Gheorghe Damian, după ce a fost exclus din PSD Alba: ”Sunt un om legat sufleteşte de PSD şi nu doresc să fiu scos pe uşa din spate. Voi ataca această decizie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

gheorghe-damianSâmbătă, la o zi de la excluderea sa din PSD Alba, primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care se declară surprins de hotărârea luată de Comitetul Executiv Județean și precizează că va ataca, conform statului, această decizie.

Totodată, edilul punctează faptul că va rămâne în continuare fidel valorilor social-democrate și a ținut să le mulțumească tuturor celor care i-au trimis mesaje de susținere.

Citiți și PSD Alba își face harachiri: Gheorghe Damian, cel mai bun primar din PSD, și consilierul județean Ioan Florea, EXCLUȘI din partid

Vă prezentăm, mai jos, mesajul integral al primarului din comuna Ciugud, Gheorghe Damian:

”Rămân fidel valorilor social-democrate şi cred că într-un PSD democratic şi european!

Vreau să vă mulţumesc din toată inima tuturor celor care mi-aţi transmis de ieri până astăzi mesaje de susţinere şi solidaritate. Şi nu aţi fost puţini, iar pentru un om care crede în oameni aceste mesaje înseamnă speranţa că putem construi împreună o Românie puternică, în care să conteze valorile, onoarea şi respectul reciproc.

Vineri seara am aflat cu deosebit regret că am fost exclus din Partidul Social Democrat în urma unei aşa-zise „analize aprofundate a modului cum s-a desfăşurat campania electorală pentru alegerile parlamentare cât şi a rezultatelor obţinute de organizaţia judeţeană.

Acesta a fost motivul comunicat public de preşedintele interimar al PSD Alba, Ioan Dîrzu, şi de conducerea PSD Alba.

Mi s-a imputat rezultatul de la alegerile parlamentare, deşi în Alba PSD a obţinut un „rezultat istoric” propunând alegătorilor o echipă de buni profesionişti în care m-am regăsit şi eu. Am muncit mult alături de colegii mei, am bătut judeţul în lung şi în lat pentru a prezenta programul electoral al PSD şi echipa în care am crezut. Am crezut în oameni precum Daniel Breaz, Cornel Suciu sau Ioan Dîrzu şi am crezut că PSD este o cea mai bună soluţie pentru judeţul Alba şi pentru România. Am luptat corect şi cu toată priceperea în campania electorală gândindu-mă şi la satul românesc care se regăseşte cu măsuri concrete în programul de guvernarea al PSD.

În final, am câştigat alegerile în 9 din cele 11 oraşe şi municipii, printre care şi Alba Iulia (oraş condus de peste 20 de ani de liberalul Mircea Hava). Am fost, cum spunea chiar colegul meu Ioan Dîrzu, preşedintele interimar al PSD Alba, „umăr la umăr” cu cea mai puternică organizaţie a PNL şi în final am obţinut „un scor istoric”. De aici trebuia să continuăm construcţia PSD prin atragerea unor noi oameni de valoare, prin întărirea echipei şi prin creşterea credibilităţii PSD într-un judeţ în care am demonstrat că putem învinge chiar şi pe cei mai puternici liberali din ţară. De aici Dîrzu, Damian, Breaz şi ceilalţi colegi implicaţi în conducerea PSD Alba trebuiau să strângă rândurile, să îşi asume fiecare ce a făcut şi să aibă curajul de a continua cu adevărat lupta pentru a câştiga Alba. Locuitorii din Alba ne-au dat în 2016 mai mult decât un vot – ne-au dat încrederea lor şi de aici depinde de noi să creştem această încredere şi să demonstrăm că o merităm.

Din anul 2000 sunt trup şi suflet alături de PSD, am crezut şi cred în acest partid şi am rămas alături de el chiar şi în momente grele în care alţii îmi promiteau tot felul de favoruri pentru a trăda. Nu am trădat pentru că nu am în sânge trădarea, ci sunt un om sincer, crescut la ţară, care ştiu ce înseamnă cuvântul dat şi onoarea. Am onoare şi sunt un om de echipă, un om care am militat mereu pentru valorile social-democrate.

Sunt un om legat sufleteşte de PSD şi nu doresc să fiu scos pe uşa din spate din acest partid alături de care am avut rezultate foarte bune în ultimii 17 ani. Vă anunţ pe această cale că voi ataca, conform statului, decizia de excludere a mea din partid şi doresc să fac acest lucru într-o manieră în care să limitez cât mai mult prejudiciul de imagine pe care l-ar putea avea PSD în Alba. Îmi respect colegii şi respect statutul partidului. Cred cu tărie că Partidul Social Democrat este un partid modern, construit pe valori europene şi în care primează democraţia.

Să ne dea Dumnezeu gândul bun şi decizii înţelepte!

Cu mulţumiri deosebite, Gheorghe Damian – primarul comunei Ciugud, vicepreşedinte al PSD Alba.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea