Rămâi conectat

Politică Administrație

Mesajul inspectorului școlar general al IȘJ Alba, Marcela Dărămuș, cu ocazia începerii noului an școlar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesajul inspectorului școlar general al IȘJ Alba, Marcela Dărămuș, cu ocazia începerii noului an școlar a fost transmis la unitățile de învățământ din județul Alba și publicat pe site-ul Inspectoratului.

Deschiderea anului scolar la HCC Alba Iulia01

”Rezultatele bune şi foarte bune la examenele naţionale obţinute în şcolile din judeţul Alba, rezultate materializate în rate de promovare peste mediile naţionale, mă determină să afirm că şi anul şcolar care a început va însemna o reuşită pentru noi toţi cei care suntem implicaţi în Educaţie.

De asemenea, ştiu că, atât dascălii, cât şi elevii şi părinţii acestora sunt astăzi conştienţi de necesitatea obţinerii performanţei şcolare, care este realizabilă doar cu participarea susţinută a tuturor celor implicaţi: şcoală-familie-comunitate locală.

Am convingerea că educaţia este cea mai puternică armă pe care o putem folosi pentru a schimba lumea. Astfel, misiunea noastră este să facem din şcoala în care suntem un mediu propice dezvoltării armonioase a copiilor şi să-i modelăm astfel încât să ştim sigur că pot să se integreze intr-o societate a cunoaşterii, să devină adulţi demni şi verticali, care fac bine ceea ce-şi propun, pentru că, aşa cum spunea Immanuel Kant: „Omul poate deveni om numai prin educaţie. El nu e nimic decât ceea ce face educaţia din el.”

Vă asigur că, atât Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba prin reprezentanţii săi, cât şi Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice au avut şi au ca prioritate interesul superior al elevului şi al familiei acestuia, prin asigurarea în şcoli a unui climat de siguranţă şi protecţie, favorabil educaţiei de bază, dar şi performanţei şcolare.

Vă doresc să aveţi un an şcolar plin de bucurii, cu sănătate, cu spor în tot ceea ce faceţi!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea