Rămâi conectat

Politică Administrație

Mesajul deputatului Dan Simedru cu ocazia debutului Anului universitar 2015-2016

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începerea anului universitar este un moment special în viața unui tânar. Îi felicit pe toți acei tineri care începând cu data de 1 octombrie au trecut intr-o altă etapă a vieții lor – viața de student – sau o continuă.

Dan SimedruCadrul academic universitar este locul unde veti aprofunda cunoașterea și aveți ocazia să dovediți că sunteți tineri responsabili, echilibrați, capabili să luați propriile decizii.

Profitați de tot ceea ce vă oferă spațiul universitar, explorați, acumulați cunoștințe și mai ales dezvoltați-vă simțul critic și de analiză. Societatea românească are nevoie de tineri activi, implicați, cu spirit civic, buni profesioniști în domeniul în care se pregătesc.

Gândurile mele de bine se îndreaptă către studenții Universității “1 Decembrie 1918 din Alba Iulia” cărora le mulțumesc că au ales această instituție de învățământ superior care a devenit o universitate de referință prin nivelul înalt de pregătire oferit și prin seriozitatea actului de educație.

Dragi studenți, bucurați-vă din plin de anii de studenție și fiți responsabili cu viața voastră!

 

Dan Simedru,

Deputat PNL de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea