Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

MESAJE de SFÂNTUL ALEXANDRU 2023. Idei de urări, felicitări și SMS-uri pe care le puteți trimite celor dragi de ziua numelui

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mesaje de SFÂNTUL ALEXANDRU 2023. Ce mesaje, urări, felicitări  și SMS-uri de ”la mulți ani” puteți trimite persoanelor care își serbează astăzi onomastica. Urări haioase și amuzante de Sf Alexandru.

În 30 august credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Alexandru, “Protectorul omenirii”. Vă prezentăm mai jos o serie de mesaje, urări și felicitări pe care le puteți trimite celor care poartă acest nume:

MESAJE SF ALEXANDRU. Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale, sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa îți aducă fericire si bucurie! Să ai parte de multa sănătate, sa ai sufletul curat si toate dorințele sa ti se împlinească! La mulți ani!

MESAJE PT SF ALEXANDRU. De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate si sa ti se îndeplinească toate dorințele! La mulți ani, Alex!

Citește și: MESAJE de SFÂNTUL ANDREI. SMS-uri, urări, felicitări pe care le poţi trimite celor care îşi sărbătoresc onomastica de Sf. Andrei

MESAJE ȘI URĂRI DE SF ALEXANDRU

La mulți ani si Sfântul Alexandru sa te călăuzească mereu!

LA MULȚI ANI ALEXANDRU. Sa-ti dea Domnul sănătate, judecata înțeleapta, viată lunga pământeasca, ce dorești sa se-împlinească!”

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros „La mulți ani”! Sa aveți parte de multa sănătate, multe realizări si tot ce va doriți lângă cei dragi!

Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire! La mulți ani, Alexandru/a!

MESAJE SF ALEXANDRU. De ziua numelui iți doresc si nu numai, tot ce-mi doresc mie! Sa fii sănătos, bogat si cumpătat! Femeile sa curgă ca berea si vinul! La mulți ani!

Iți urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cântecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.

Îți urez „La mulți ani”, pentru ca porți acest nume, si fie ca Sfântul Alexandru, al cărui nume îl porți, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericirea dorita si liniștea interioara.

Citește  și: Mesaje de SFANTA MARIA. Urări şi felicitări pe care le poţi transmite persoanelor care îşi serbează onomastica

MESAJE ȘI URĂRI DE SF ALEXANDRU. La Mulți Ani! Sa se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!

LA MULȚI ANI ALEXANDRU. Cu ocazia zilei de nume, iți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

MESAJE ȘI URĂRI PRIN SMS. Ne gândim cu toții la tine si, pentru ca astăzi este o zi speciala, iți uram un sincer „La mulți ani”!

MESAJE LA MULȚI ANI de Sfântul Alexandru

 La mulți ani! Sa ai parte de multa IUBIRE, FERICIRE și, mai ales, SĂNĂTATE!

MESAJE SF ALEXANDRU. Sfântul căruia ii purtați numele sa va ocrotească in fiecare zi, sa va aducă liniște si pace si sa nu lase ca speranța sa se stingă din sufletul dumneavoastră! La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

Fie ca aceasta zi sa-ti deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, sănătate, împliniri si multa iubire! La mulți ani!

Citește și: Nume care se sărbătoresc de SFÂNTUL ALEXANDRU. La mulți ani celor care își serbează onomastica de Sf Alexandru

 Iți urez „La mulți ani”, pentru ca porți acest nume si fie ca Sfântul Alexandru al cărui nume îl porți, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască toată fericirea si liniștea interioara!

MESAJE ONOMASTICA SF ALEXANDRU

 Sfântul Alexandru sa te ocrotească in fiecare zi, sa-ti aducă liniște si pace si sa nu lase ca speranța sa se stingă din sufletul tău! La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

 De ziua numelui tău iți doresc tot binele din lume, să ai parte de mult noroc, fericire si iubire! La mulți ani fericiți, Alexandru/a!

 La mulți ani, Alexandru! Să ai parte de toată fericirea și dragostea din lume!

Sper ca sărbătoarea Sfântului Alexandru sa fie semnalul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si mai ales… multa dragoste!

Citește și: MESAJE de SFANTUL NICOLAE. Idei de URARI şi FELICITARI pe care le poți trimite celor care își sărbătoresc onomastica

Un cer albastru fără nori,

In calea ta sa fie,

Sa ai in viată numai flori,

Noroc si bucurie!

La Mulți Ani!

Citește și: MESAJE de CRACIUN. Texte frumoase cu URARI şi FELICITARI de Sărbători pe care le puteţi trimite celor dragi

MESAJE ONOMASTICA SF ALEXANDRU. Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții dvs., sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa va aducă fericire si bucurie. Va doresc multa sănătate, sa aveți sufletul curat si toate dorințele sa vi se împlinească. La mulți ani!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa va însoțească pretutindeni! Va doresc o zi de Sf. Alexandru cat mai frumoasa!

 La mulți ani, Alexandra. In viată sa te împiedici de un bolovan de noroc, sa calci într-o balta de fericire, sa te stropești din cap pana in picioare cu iubire si sa fii sănătoasă!

Urări de Sfântul Alexandru

La mulți ani! Fie ca Sfântul Alexandru, al cărui nume îl porți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorita și liniștea interioară.

Astăzi este o zi specială pentru tine. La mulți ani, Alexandru/ Alexandra! Să ai parte doar de fericire, iar drumul vieții să te poarte acolo unde îți dorești.

Sfântul Alexandru să te ocrotească în fiecare zi, să-și aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Citește și: Mesaje de Anul Nou 2023. Urari de Anul Nou 2023. Felicitari de Anul nou 2023. Mesaje de Revelion 2022-2023. Texte cu SMS-uri frumoase de Anul Nou 2023

Sper ca sărbătoarea Sfântului Alexandru să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și mai ales multă dragoste! La mulți ani!

Fie ca sfântul ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată!

La mulți ani, Alexandru/ Alexandra! Multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile Mare e grădina… alegerilor. Dacă nu luăm în seamă acei lăudătorilor plătiți, ar trebui să lăsăm pentru o dată ulterioară enumerarea efectelor negative sau pozitive ale unei alianțe, mai ales în perioada pre-electorală. Oricum, efectele unor astfel de alianțe pot fi și puțin benefice, de natură să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea