// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Medicul psihiatru Liviu Stoica a fost condamnat la 1 an de închisoare cu executare

   Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat ieri sentinţa în dosarul de laure de mită în care este judecat medicul psihiatru Liviu Stoica – un an de închisoare cu executare. Sentinţa nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Curtea de Apel a redus astfel cu 3 ani sentinţa pronunţată în acelaşi dosar de Tribunalul Alba, în iulie 2010, când Stoica primea patru ani de închisoare cu executare. Magistraţii au decis atunci ca sentinţa să fie pusă în aplicare doar după terminarea procesului şi epuizarea tuturor căilor de atac. Dosarul de corupţie în care medicul psihiatru Liviu Stoica, cadru didactic la Universitatea “1 Decembrie 1918″, este judecat pentru luare de mită, s-a reîntors pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia în aprilie 2011, după jumătate de an de suspendare a procesului. La Curtea de Apel s-a judecat apelul formulat atât de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba cât şi de Stoica la sentinţa Tribunalului Alba pronunţată în vara trecută când medicul psihiatru era condamnat la 4 ani de închisoare cu executare. Liviu Stoica a fost trimis în judecată în 2008 după ce în 19 aprilie 2007 a fost prins în flagrant de către ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor Alba în timp ce primea de la o persoană suma de 1.000 de lei, pentru a-i elibera acesteia documentele necesare întocmirii dosarului de pensionare pe caz de boală. Pe durata procesului Liviu Stoica a profesat în continuare ca medic psihiatru şi şi-a menţinut în paralel catedra de la Universitate. El s-a înscris relativ recent în Partidului Poporului patronat de Dan Diaconescu şi se vorbeşte despre o eventuală candidatură a sa la preşedinţia Consiliului Judeţean Alba din partea acestei formaţiuni politice. (I.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

13 Răspunsuri la Medicul psihiatru Liviu Stoica a fost condamnat la 1 an de închisoare cu executare

 1. Costel 10.10.2011 la 20:49

  Ce sa faca domnul doctor Stioca trecand la DDDirect trebuie sa urmeze traseul sefului Diaconescu . . . dar nu este nici o problema cat lipseste domnul Stoica o sa fie inlocuit la partid de domnul dr. Potor .

 2. Jean 11.10.2011 la 7:29

  sigur ca da. din 4 s-a facut unul si din unul, niciunul. un amarat daca fura o paine ca sa nu moara de foame era de mult la puscarie.

 3. WP 11.10.2011 la 8:39

  Dar nu tot acest personaj era laudat la voi in ziar saptamana trecuta pt. nu mai stiu ce actiune ? Mai nou in Unirea se face reclama infractorilor de drept comun ?

  • BGA 11.10.2011 la 20:38

   Pai chiar asa. Tocmai saptamana trecuta ii citeam osanalele si ma tot miram…”Distinsul” domn cu zeci, ba nu, sute de carti publicate, ba chiar si-n limba engleza. El este multilateral dezvoltat…cariera universitara, munca de cercetare, consultatii. Eu zic ca dupa gratii va avea timp suficient sa-si concentreze eforturile pt. articolele stiintifice de specialitate.

  • vlahul 11.10.2011 la 21:57

   ioi ma WP te-ai prins si tu ce este cu ziarul unirea???

   ia citeste in ziarul unirea despre reclamele maicii aglaie si alte maicute cu puteri care mai de care iar apoi apare cate un articol cum ca au fost arestate.

   pai ziarul unirea a incasat bani grei facand publicitate infractorilor

   la fel cum face si cu proiectul rosia montana – face reclama desi stie bine ca acolo se incearca sa se fure ce a mai ramas din bogatiile tarii.

   deci care sunt mai hoti??? hotul sau cel care il transforma pe hot in nehot?

   cat despre stoica… ce sa spun… stoica inca din primul an de cand a predat la universitatea 1 decembrie s-a ocupat cu deastea, dar atunci nimeni nu s-a atins de el. oare de ce????

   acum cand stoica nu mai poate fi de folos, nu mai poate ajuta la angajarea sau trecerea, sau eliberarea unui certifacat pt pensie de boala, hop top marii justitiari il aresteaza.

   ca stoica mai sunt o multime in toate domeniile – ia vedeti putin la drumuri si poduri locale si judetene cum se fac banii frumosi.

   dar cine sa scrie articole in ziarul uimirea care nu are decat un singur ziarist curajos iar restul scriu articolele din birou sau de acasa fara sa mearga pe teren.

 4. vlad florin 11.10.2011 la 9:09

  Se pare ca toti care tind la sefia Partidului Poporului-Dan Diaconescu , pista de lansare este sa treci pe la puscarie prima data iar numai dupa aceea vei fi confirmat de Diaconescu . Ne intrebam pe cind autointitulatul presedinte-militian de Alba marincas i. va urma traseul??? Si, mai avem o intrebare : Cine o sa-i treca sotia d-lui. marincas la facultate daca doctorul ,prof. univ.Liviu Stoica o sa fie cazat la mititica??? Ii sugeram sa se tina incontinuare de ospatarie ca scoala e grea…

 5. dolfi 11.10.2011 la 9:37

  he he he… cati sunt ca domnu’ doftor. Au dat pe spaga handicapuri la lenesi si putori pe spaga…. Astia trebuie sa primeasca pedepse la fel de dure ca pentru subminarea economiei/statului

  • Costel 11.10.2011 la 12:23

   nu numai handicapuri, a dat si pensii , dai spaga . . . ai pensie si cand te gadesti ca oamenica domn doctor vor fi piesele de baza in Alianta populara a domnului Basescu . Cine seamana se aduna.

 6. cugir c 11.10.2011 la 13:35

  alti au luat mita zeci de milioane de euro si sunt pe functi mult mai sus decit Stoica si aduc in continuare prejudicii dar nimeni nu ia nici o masura,as vrea sa-i vad pe acesti la mititica ca o mita de 1000 lei mi se pare de risul curcilor………………….

  • BGA 11.10.2011 la 20:41

   Si crezi tu ca mita asta de 1000 lei e singura pe care-o fi primit-o? Doar cu asta l-au prins, dar tu cum crezi ca se construiesc casele, se cumpara masinile si se fac vacantele?

 7. EU 11.10.2011 la 21:07

  Prea putin si prea tarziu.

  • GHEORGHE 11.10.2011 la 21:34

   ha ,ha ,ha,!!! au pus-o de un partid, liviu spagarul si ion sef de post(rioare), visind ca unul miliardar altul deputat vor pacali pe insusi dd-pp. alo ,alo , PP-DD . cu acestia nu mai e.

 8. GHEORGHE 11.10.2011 la 21:42

  GHEORGHE spune:

  cu asa destepti asa prosti !!!