Rămâi conectat

Ştirea zilei

Medic nou la secția de cardiologie a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia are un medic cardiolog nou după ce Ioana Maria Avram a promovat concursul organizat în luna decembrie pentru acest post vacant. 

spitalul-judetean-albaMedicul Ioana Maria Avram a promovat concursul organizat de Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia având un punctaj final de 202,3 puncte, după ce a obținut la proba scrisă 81 de puncte, la proba clinică/practică 88 de puncte, iar la analiza și evaluarea activității profesionale 33,3 puncte.

Spitalul Județean de Urgență a scos la concurs, în această perioadă, mai multe posturi vacante, în specialitatea gastroenterologie, nefrologie, psihiatrie, chirurgie generală, pediatrie, anestezie și terapie intensivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea