Rămâi conectat

Actualitate

Meci decisiv: CSU aduce bronzul acasă dacă învinge la Satu Mare

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Universitatea Alba Iulia va întâlni marţi la ora 19.00 pe CSM Satu Mare într-un meci decisiv pentru medalia de bronz a Ligii Naţionale de Baschet Feminin. După ce a pierdut primul meci în deplasare, dar a câştigat în Vinerea Mare acasă, CSU joacă meciul decisiv acasă la Satu Mare.

După acest meci ambele echipe vor lua o binemeritată vacanţă şi se vor pregăti pentru meciurile din cupele europene care vor fi la toamnă. Cu siguranţă ultimul meci al sezonului nu va fi deloc uşor pentru echipa antrenată de Miroslav Popov dat fiind faptul că va întâlni o echipă pe care nu a învins-o niciodată în deplasare.

“Este un meci de totul sau nimic, va fi foarte greu să câştigăm la Satu Mare, dar vom face tot posibilul pentru a reuşi acest lucru. Fetele sunt motivate, practic nu mai au nimic de pierdut. Nu va mai exista un alt meci după acesta, va fi doar vacanţă şi ne dorim să câştigăm. Puţine echipe reuşesc să câştige la Satu Mare” a declarat preşedintele echipei, Bogdan Duma.

În ceea ce priveşte sezonul următor, preşedintele CSU asigură fanii echipei că antrenorul cu cele mai bune performanţe din istorie, Miroslav Popv va rămâne. “O să fie schimbări la echipă dar în momentul de faţă e prematur să vorbim despre acest subiect. Vor fi modificări de lot, dar cert este că Popov va rămâne în continuare”.

Amintim faptul că CS Universitatea a câştigat acest sezon medalia de argint în Cupa României.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea