Rămâi conectat

Curier Județean

MARȚI: Consultatii oftalmologice gratuite, pentru persoanele vârstnice din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sub genericul ,,Ai grijă de ochii tăi, vino să vezi”, firma Unnik Optik specializată în domeniul oftalmologic  organizează, marți, 13 iunie, între orele 10.00 – 16.00, un program de consultații privind sănătatea ochilor, destinat persoanelor vârstnice din Cugir și nu numai.

Activitatea, aflată la cea de-a V-a ediție a Campaniei Naționale ,,Ai grijă de ochii tăi”, va fi realizată la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) ,,Solidaritatea” Cugir, cu sprijinul președintelui asociației, Vistian Blaga.  Aceasta a pus la dispoziția celor interesați, Clubul Persoanelor Vârstnice  situat în imediata apropiere a sediului C.A.R.P de pe strada Alexandru Sahia nr.1.

Am ținut să organizăm această întâlnire dedicată programului de manifestări consacrate împlinirii a 50 de ani de la înființarea la Cugir a Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, să sprijinim o acțiune care să servească sănătății ochilor persoanelor care au nevoie de o vedere mai bună”, a declarat președintele asociației, Vistian Blaga.

Potrivit organizatorilor, consultațiile și ramele (peste 150 de modele din plastic și metal) vor fi oferite gratuit, iar cei interesați de comenzi pentru ochelari pot beneficia de cele mai reduse prețuri la lentile. Acestea se vor plătii în două rate (50% avans și 50% la livrare). De menționat că, membrii Casei de Ajutor Reciproc beneficiază de un bonus de 30 lei la achiziționarea unei perechi de ocheleri sau 10% reducere pentru pensionari ți persoanele de peste 50 de ani. Oferte speciale pentru lentilele bifocale și progresive. Pentru înscriere, cei interesați pot apela la direct la sediul C.A.R.P. sau la numerele de telefon: 0721.382.962; 0761.260.296. (C.P.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea