Rămâi conectat

Curier Județean

Marți, 6 decembrie ”Crăciunul copiilor”, la Cugir – Cadouri de Moș Nicolae, concerte cu Narcisa Suciu, Ducu Bertzi, trupa The Puzzle și formații locale, pe scena din centrul orașului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Și în acest an administrația locală din Cugir a pregatit un program special de sărbatori, sub denumirea „Crăciunul copiilor”.

craciunul-copiilor-cugirConcerte de colinde și muzică specifică acestei perioade minunate, scenete și momente teatrale dedicate copiilor, precum şi renumiți interpreți îndrăgiţi vor înfrumuseța sărbătorile cugirenilor. Narcisa Suciu, Ducu Bertzi și trupa The Puzzle vor aduce vestea nașterii Mântuitorului de pe scena amplasată în centru oraşului. Ca de fiecare dată, vor urca pe scena trupele locale Milenium C, Grupul Anotimpuri, Mlădițe Cugirene, Amurg, Răspuns, Claudia și Prietenii, precum și Vasile Palfi.

”Crăciunul copiilor” va debuta odată cu venirea lui Moș Nicolae, în 6 decembrie, la ora 17.00, când primarul Adrian Teban va număra împreună cu cei mici secundele până la aprinderea beculețelor din pomul de Crăciun și a luminilor ornamentale ce împodobesc orașul.

”Vă așteptăm pe toți să sărbătorim împreună, în mijlocul orașului, această perioadă minunată din an – sărbătorile de iarnă!”, le transmite cugirenilor reprezentantul administrației locale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea