Rămâi conectat

Sport

Marţi, 20 decembrie, ora 17.00, la Timişoara, Supercupa României, la volei feminin | Volei Alba Blaj – CSM Tîrgovişte, bătălie între rivale pentru un trofeu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj, câştigătoarea campionatului şi CSM Tîrgovişte, deţinătoarea Cupei României, echipele ce au dominat ultimele sezoane în voleiul feminin autohton se înfruntă marţi, 20 decembrie, de la ora 17.00 în Sala “Constantin Jude” din Timişoara, având pe masă Supercupa României, al treilea trofeul intern.

Acest joc trage cortina peste anul voleibalistic în România, disputându-se într-o dată specială pentru Timişoara, în 20 decembrie 1989 capitala Banatului declarându-se primul oraş liber de comunism. Cel mai important eveniment voleibalistic organizat pe Bega după evenimentele din Decembrie 1989 are şi o latură caritabilă, spectatorii fiind rugaţi să vină la sală cu jucării, pentru copiii nevoiaşi din Timiș, obiectele strânse urmând a fi distribuite în cadrul acțiunii de Crăciun a Asociației Druckeria.

*Într-o zi specială, eveniment de seamă, cu o latură caritabilă

Volei Alba Blaj – CSM Tîrgovişte reprezintă o reeditare a ultimelor două finale din Divizia A1, adjudecate de echipa din “Mica Romă”, în detrimentul rivalei din Dâmboviţa. “Supercupa este prima ocazie pentru a câştiga un trofeu în acest an competiţional, noi suntem pregătiţi, este o competiţie importantă pentru club. Este bine să încheiem un an plin de succese cu un succes”, a declarat antrenorul Darko Zakoc (Volei Alba Blaj). Cele două reprezentante ale României în competiţiile continentale, clasate pe podiumul întrecerii interne, Volei Alba Blaj (Champions League) şi CSM Tîrgovişte (CEV Cup) s-au întâlnit în 5 decembrie în campionat, lângă Turnul Chindiei, iar echipa campioană s-a impus de o manieră categorică, scor 3-0, înfrângere ce a adus multă tensiune în tabăra formaţiei lui Nesic.

Este o nouă provocare cu multă presiune pentru cele două rivale, ce nu vor să scape printre degete oportunitatea câştigării unui trofeu, în detrimentul contracandidatei la supremaţie, partida fiind aşteptată cu mult interes de ambele tabere.  “Este un meci important, cu un trofeul pus în joc, pe care fiecare echipă şi-l doreşte în vitrină. Sperăm să ne ridicăm la înălţimea aşteptărilor, gândurile noastre fiind să câştigăm Supercupa. Cu siguranţă va fi mult mai dificil decât în campionat, este un singur joc disputat în alte condiţii, la finele căruia se decernează Supercupa României. Ambiţiile vor fi altele, adversarele îşi vor dori revanşa, iar noi trebuie să ne respectăm blazonul”, a precizat Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Alba Blaj.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea