Rămâi conectat

Politică Administrație

Marți, 11 iulie, caravana pentru promovarea POCA 2014 – 2020 ajunge la Alba Iulia – Conferință la Vila Elisabeta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marţi, 11 iulie 2017, începând cu ora 9.30, în municipiul Alba Iulia, în Sala de conferință a Hotelului Vila Elisabeta, va avea loc la cel de-al optulea eveniment de tip caravană la nivel național pentru promovarea POCA 2014 – 2020, cu participarea reprezentanților autorității de management, ai instituțiilor administrației publice locale și ai sistemului judiciar.

În cadrul evenimentului se vor prezenta finanțările susținute din POCA, aspecte ce pot fi întâmpinate de beneficiari și de potențialii beneficiari în diversele etape de elaborare/depunere a proiectelor finanțate din program, precum şi promovarea rezultatelor programului.

POCA beneficiază de o alocare financiară în valoare de 553,19 milioane euro din Fondul Social European pentru perioada 2014-2020.

Mai multe categorii de beneficiari pot obține finanțare în cadrul programului: autorități și instituții publice centrale, autorități și instituții publice locale de la nivelul județelor și municipiilor, autorități și instituții publice locale beneficiare ITI (Investiții teritoriale integrate), autorități administrative autonome, ONG-uri, parteneri sociali, instituțiile de învățământ superior acreditate și de cercetare, Academia Română, instituțiile din sistemul judiciar.

Evenimentul se derulează în cadrul proiectului „Sprijin pentru activitățile de publicitate, informare și comunicare ale AM POCA, cod SIPOCA 38”. Una dintre activitățile majore ale acestui proiect vizează organizarea unor evenimente ce au ca scop transmiterea optimă a informaţiilor relevante privind POCA 2014-2020, astfel încât să se asigure o utilizare eficientă a fondurilor alocate.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea