Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Marius Moga și Bianca Lăpuște au spus ”DA” în fața ofițerului de stare civilă. Marele eveniment, celebrat la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

marius moga si bianca lapusteMarius Moga s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Bianca Lăpuște. Cei doi au spus ”DA”  în fața ofițerului de stare civilă, iar marele eveniment a fost celebrat weekend-ul care abia a trecut, în curtea casei Moga, la Alba Iulia.

Informația  a fost confirmată de către prezentatorul TV Cătălin Măruță, care a postat pe pagina de socializare Facebook o fotografie de la marele eveniment, însoțită de un mesaj  pentru cei doi tineri proaspăt însurăței.

”Nu ştiu sigur dacă și bărbaţii plâng câteodată (sau nu vreau să recunosc, hahaha) dar ştiu că se emoţionează bine de tot în anumite ocazii fericite! Marius şi Bianca, vă urez din tot sufletul meu multă, dar multă fericire! A fost o bucurie şi o onoare pentru mine să fiu alături de voi într-o zi atât de frumoasă! A fost o cununie specială, care ştiu sigur că anunţă o viaţă în doi plină de iubire!”, a scris prezentatorul TV, Cătălin Măruță, pe pagina sa de facebook.

Se pare că cei doi au ales să împărtășească momentul special într-un cadru restrâns, departe de ochii presei.

Pentru fericitul eveniment, Bianca a ales să poarte o rochie deschisă la culoare la care a asortat o coroniță cu flori, iar Marius s-a îmbrăcat simplu, în cămașă albă și jeanși deschiși.

Marius Moga şi Bianca Lăpuşte vor avea împreună o fetiţă, care ar urma să vină pe lume în septembrie.

Citiți și Marius Moga va avea o fetiță: ”Va purta cu siguranță numele… Și ne mai gândim și la alte nume”

(C.M.)

[nggallery id=736]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea