Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Marius Ceteraș: ”Ioan Dîrzu încă nu a învăţat să piardă. Nu-i bai, îl vom bate şi de acum înainte până învaţă!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Din declaraţiile date după alegerile europarlamentare, am putut vedea că Ioan Dîrzu încă nu a învăţat să piardă, deşi a pierdut toate alegerile în judeţul nostru de când se află la conducerea PSD Alba. În loc să spună simplu “Felicit PDL pentru victoria obţinută în judeţul Alba”, dânsul bate câmpii susţinând că PSD Alba a pierdut datorită fraudelor şi turismului electoral.

Declaraţia încă-liderului PSD Alba este cu atât mai hilară cu cât tocmai partidul condus de dânsul a fost cel care s-a “remarcat” în alegerile recent desfăşurate prin încălcarea repetată a legii, lucru confirmat şi de Biroul Electoral Judeţean Alba.

Nu ar fi fost mai normal ca Ioan Dîrzu să îşi ceară scuze pentru transformarea de către PSD a oraşului Câmpeni într-o destinaţie turistico-electorală? Ceea ce s-a întâmplat la Câmpeni seamănă mai degrabă cu modul teleormănean de a face politică, neavând nicio legătură cu modul civilizat în care se face în general politică în Apuseni. După ce şi-a anunţat intenţiile turistico-electorale prin amplasarea unui banner electoral tocmai pe trenul “mocăniţa” amplasat la intrarea în oraşul Câmpeni, care este nu doar un obiectiv turistic ci şi un simbol al munţilor Apuseni, PSD a “punctat decisiv” în ziua votului în secţia 128 de la Şcoala gimnazială Vârşi, unde, ca din senin, 130 de “turişti” au dat buzna să voteze pe listele electorale suplimentare, alături de cei 196 localnici care s-au prezentat la vot, ducând astfel PSD la un procentaj de 55,21% în secţia mai sus menţionată. dublu faţă de scorul obţinut de PSD în celelalte sectii de votare din Câmpeni.

Nu-i însă niciun bai că domnul Ioan Dîrzu încă nu a învăţat să piardă, îl vom bate şi de acum înainte până învaţă, cu condiţia ca tovarăşii săi de la Bucureşti să ne facă în continuare favoarea de a-l lăsa la conducerea PSD Alba.

Marius CETERAȘ, prim-vicepreşedinte PDL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate Alex Fulea, un tânăr frizer din Sebeș, alături de colegii săi din Sibiu, au tuns mai mulți copilași de la două orfelinate din Sibiu. Gestul nu s-a oprit aici, strângând cu ajutorul cliențiilor mai multe haine, jucării și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea