Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mamă din Alba Iulia a chemat jandarmii să o apere de furia fiului ei de 16 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr din Alba Iulia riscă dosar penal după ce şi-a ameninţat mama cu un cuţit şi a distrus mai multe bunuri din locuinţa acesteia. Incidentul a fost aplanat de un echipaj de jandarmerie.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “printr-un apel la 112, înregistrat luni, 29 iunie, la ora 23.30, o femeie a solicitat ajutor de urgenţă deoarece fiul ei în vârstă de 16 ani ar fi ameninţat-o cu moartea şi i-ar fi distrus mai multe bunuri.

Spre domiciliul apelantei, situat pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Alba Iulia, s-a deplasat un echipaj de jandarmerie şi a găsit-o pe acesta extrem de speriată şi agitată. După ce s-a calmat, a relatat jandarmilor că incidentul a izbucnit în momentul în care că fiul ei minor i-ar fi cerut imperativ o explicaţie, ca urmare a faptului că o bănuia că ar fi semnalat forţelor de ordine posibile fapte incriminate de lege săvârşite de acesta. Nemulţumit de răspunsul mamei sale ar fi înjurat-o şi ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă, folosindu-se se pare şi de un cuţit. Constatând că femeia a reuşit să apeleze 112, a înfipt cuţitul în masa din bucătăria apartamentului şi a fugit, nu înainte de a avaria o maşină de spălat şi de a arunca pe jos un telefon mobil şi un televizor.

Minorul a fost identificat de jandarmi şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi distrugere, au fost întocmite acte de constatare potrivit normelor de procedură penală, urmând ca Poliţia Municipiului Alba Iulia să continue cercetările.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (desființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (desființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba! Biroul Electoral Central a deființat astăzi, prin hotărârea nr. 34, constituirea Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 1 Alba și a birourilor de circumscripție municipale, orășenești și comunale din Județul Alba. Practic întreaga procedură de constituire a birourilor electoarele din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea