Rămâi conectat

Curier Județean

Mai multe locuințe din Alba Iulia și Blaj au fost inundate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mai multe imobile, locuințe din Alba Iulia și Blaj, au fost inundate, marți, după furtună, pompierii intervenind pentru scoaterea apei.

Pompierii din Alba Iulia au intervenit pentru scoaterea apei din locuințe din cartierul Bărăbanț, de pe străzile Mureșului, Poieniței și Petrești.

La câteva minute după, Garda Blaj a intervenit pentru evacuarea apei din subsolul unor imobile din acest municipiu de pe străzile Mihail Kogâlniceanu, Plopilor Ludovic și Barbu Lăutaru.

Meteorologii au emis o avertizare de Cod Galben de furtună pentru județul Alba, valabilă până la ora 13.00.

Au fost prognozate  averse de ploaie ce vor cumula 25 l/mp, grindină de dimensiuni mici sau medii și vânt puternic.

UPDATE: ”În urma precipitațiilor abundente căzute pe raza municipiilor Alba Iulia și Blaj, din data de 31.05.2016, în intervalul orar 11.55-14.00, au fost inundate în municipiul Alba Iulia 4 curţi și subsolurile a 7 case și subsolul unui bloc de locuit, iar în municipiul Blaj au fost afectate subsolurile a 7 case de locuit și 5 curți. Pentru evacuarea apei din subsolurile și curţile inundate au intervenit Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba ( Detașamentul de pompieri Alba Iulia și Garda de intervenție Blaj) cu 3 ofițeri, 19 subofițeri cu 6 autospeciale de intervenție și 5 motopompe, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Blaj cu 10 voluntari, o autospecială, un tractor și 4 motopompe și Apa CTTA Alba Iulia cu o autospecială și 4 angajați”, precizează reprezentantul ISU Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea