Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mai multe gospodării din Blaj, inundate în urma unei ploi torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

inundatii01Mai multe gospodării din Blaj, pivnițe, curți și subsoluri, au fost inundate, miercuri seara, în urma unei ruperi de nori.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Garda Blaj, în cooperare cu SVSU Blaj, intervin în acest municipiu pentru evacuarea apei pluviale, din mai multe gospodării, rezultată în urma precipitațiilor abundente.

Au fost inundate mai multe pivnițe, curți și subsoluri.

UPDATE: Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, Garda Blaj și Serviciul Voluntar și Privat pentru Situații de Urgență au intervenit pentru evacuarea apei din mai multe gospodării, pivnițe, curți și subsoluri, în urma unei ruperi de nori.

”Problema este că a plouat foarte mult într-un timp scurt. Canalizările nu au făcut față și apa a intrat în curțile oamenilor. Acum s-a oprit ploaia și apele s-au mai retras din unele gospodării de unde s-au făcut solicitările. Au fost inundate până în 20 de gospodării, iar noi intervenim cu două autospeciale și două motopompe. Cei de la Serviciul Voluntar probabil că intervin cu motopompe transportabile”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Alina Marescu.

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu, valabilă miercuri, în mai multe localități din județul Alba, semnalându-se frecvente descărcări electrice, vânt puternic cu aspect de vijelie, grindină de dimensiuni medii și ploi.

Citește și FOTO, ȘTIREA TA. Acumulări de apă pe străzi din Alba Iulia și Blaj, în urma unei ruperi de nori

Revenim cu amănunte


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton 

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: ”Start la mișcare”, program educativ – sportiv în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis și badminton Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, alături de Primăria Municipiului Alba Iulia și CSM Alba Iulia, vă invită să participați, în ziua de 26 Aprilie 2024, la Programul educativ – sportiv ”START LA […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea