Rămâi conectat

Politică Administrație

M10 speră să obțină 5% în Alba Iulia la alegerile locale. Monica Macovei, invitată la evenimentul de lansare a candidaților

Dragoş Suciu

Publicat

în

Ciprian CucuPreședintele M10 Alba, Ciprian Cucu, a spus, miercuri, la radio Unirea FM, că partidul pe care îl conduce vrea să obțină 5 la sută în Alba Iulia la alegerile locale, Monica Macovei fiind invitată, în 16 aprilie, la evenimentul de lansare a candidaților.

Ciprian Cucu a spus că partidul înființat de Monica Macovei are ca obiectiv, la Alba Iulia, atingerea pragului electoral de 5 la sută, fără a preciza un candidat pentru funcția de primar.

”Obiectivul la alegerile locale ar fi să depășim pragul electoral de 5 la sută, să intrăm în Consiliul Local. Sperăm să se întâmple acest lucru, să avem unu, doi, poate trei consilieri locali, care vor putea să aducă niște idei, să atragă atenția când se deraiază cu anumite proiecte, să păstreze o comunicare mai bună cu cetățenii și cu presa, să încercăm să obținem acea eficientizare a administrației publice”, a arătat Cucu.

Acesta a precizat că Monica Macovei este invitată în 16 aprilie la evenimentul de lansare a candidaților.

”Sâmbăta viitoare avem evenimentul oficial de lansare a organizației la care avem invitați pe Monica Macovei și pe Eduard Wagner, secretar general al Partidului M10. La acest eveniment vom prezenta candidații, vom o listă parțială de candidați pentru Consiliul Local Alba Iulia, formată din cinci persoane”, a mai spus Cucu.

Alegerile locale au loc în 5 iunie 2016.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea