Rămâi conectat

Curier Județean

LUNI: Președintele Academiei Române, Ionel Vlad Valentin, va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universității din Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Universitateaacad-ionel-valentin-vlad-18479065 „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia va acorda luni, 12 octombrie, titlul de Doctor Honoris Causa academicianului Ionel Valetin Vlad, președintele Academiei Române. Festivitatea de decernare a titlului va avea loc cu începere de la ora 13.00, în Sala Senatului UAB.

”Domnia Sa este o prezență constantă la multe dintre evenimentele culturale și științifice ale Universității și ale județului Alba și un susținător ferm al mediului academic albaiulian”, au transmis reprezentanții universității din Alba Iulia.

Ionel Valentin Vlad este un inginer și fizician român, ales ca membru corespondent (1991) și apoi membru titular (2009) al Academiei Române. La 8 aprilie 2014 a fost ales președinte al Academiei Române. Este, de asemenea, cercetator ştiinţific I la Institul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Laserilor, Plasmei şi Radiaţiei și profesor asociat la Facultatea de Fizica a Universitatii din Bucuresti.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea