Rămâi conectat

Ştirea zilei

Luni, 28 noiembrie, în prezenţa ministrului Culturii, Corina Şuteu, Primăria Alba Iulia va semna protocolul de colaborare pentru programul Oraşe Europene

Ziarul Unirea

Publicat

în

Luni, 28 noiembrie, la ora 11.00, la Primăria Alba Iulia va fi semnat protocolul de colaborare cu Ministerul Culturii, pentru programul Oraşe Europene. La întâlnire va fi prezentă şi Corina Şuteu, ministrul Culturii.

Mircea Hava 1Despre acest eveniment, dar şi despre altul, la fel de important pentru administraţia locală, programat în aceeaşi zi, a scris şi primarul Mircea Hava, pe pagina sa de Facebook:

„Ziua de luni, 28 noiembrie, va marca două momente față de care ne-am dovedit consecvența și interesul în ultima perioadă. Pentru că niciodată nu am așteptat, ci întotdeauna am alergat după oportunități, luni vor fi prezenți la Alba Iulia ministrul culturii, Corina Șuteu și domnul Cristian Pațachia, reprezentantul Orange România.

Doamna ministru Corina Șuteu confirmă, în întâlnirea pe care o vom avea la Alba Iulia, protocolul inițiat în luna aprilie cu Ministerul Culturii, pentru programul Orașe Europene. Practic, după o rundă de discuții vom semna acest document. Nu mă feresc să afirm că acest program are câteva beneficii certe pentru oraș, dintre care amintesc rezolvarea unui neajuns care ne apasă de mult timp: intrarea în proprietatea municipalității a cinematografelor Dacia și Columna. Protocolul va asigura inclusiv patronajul Ministerului Culturii pentru un alt proiect major, despre care vom vorbi după întâlnirea cu doamna ministru.

Tot luni, dar de la ora 14.00, în ședința de Consiliu Local, va fi prezent reprezentantul Orange România, pentru a susține parteneriatul în realizarea proiectului pilot “Alba Iulia Smart City 2018”. Socotim absolut necesară această asociere, ca și altele care vor urma, pentru a putea pune la lucru pentru oraș două noțiuni aparent opuse, istoria și tehnologia”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea